Høyt blodsukker rettsmidler?

May 1

Høyt blodsukker er et resultat av et problem med fremstillingen av insulin, som er et hormon som i bukspyttkjertelen produserer å ta sukker fra blodet og bringe det inn i cellene for energi. I type 1 diabetikere, ingen insulin produseres i det hele tatt. I type 2 diabetikere, enten cellene ignorere insulin forsøk på å bringe sukker i, eller bukspyttkjertelen ikke klarer å produsere nok insulin til å møte behovene til kroppen. Noen høyt blodsukker rettsmidler inkluderer insulin injeksjoner, low-carb dieting og drikker urtete.

Å få insulinsprøyter

De fleste diabetikere krever insulin injeksjoner for å administrere deres blod sukker. Den insulin levert til en diabetiker dannes enten i et laboratorium, eller høstet fra griser. Doseringen av insulin er nøye målt basert på din alder, størrelse, aktivitetsnivå og kosthold. Mengden av insulin vil ta varierer med endringer i noen av disse faktorer.

Spise en low-carb diett

Å spise karbohydrater fører til at blodsukkeret til å gå opp. Hvis du spiser raffinerte karbohydrater som hvitt brød eller søtsaker, vil det føre til at blodsukkeret til å gå opp høyere og raskere. Protein og fett, på den annen side øke blodsukkernivået langsomt og moderat når man spiser dem, og kan til og med redusere absorpsjon av karbohydrater når matvarene spises sammen. Begrense forbruket av karbohydrater ved å følge en lav-carb diett som inkorporerer disse prinsippene kan hjelpe deg å opprettholde moderat blodsukkernivået.

Å drikke urtete

Brygging urtete ved bløtlegging kanelstenger i varmt vann kan hjelpe deg å holde blodsukkernivået stabilt også, på grunn av kanel er blodsukkersenkende egenskaper. Grønn te har blodsukkerregulering fordeler også, og kan kjøpes i pre-målt teposer for enkel brygging. Søtningsstoffer disse urtete med Stevia Leaf, et naturlig søtningsmiddel som også senker blodsukkeret, kan bidra til å øke effekten.