Øvelser for å strekke ryggraden

June 23

Den menneskelige ryggrad er en av de mest vitale og viktige deler av vår mobilitet og vår generelle helse. En persons rygg og ryggmuskulaturen må tas vare på og bevart gjennom fornuftig behandling og riktig trening. Musklene i ryggen og rundt ryggmargen holde ryggmargen rett og bør utvises og tatt vare på i løpet av ens liv.

Svømming

En øvelse som vil bidra til å strekke ryggraden er svømming. Den mest effektive stilen av svømming som vil strekke ryggraden er bryst. Fordi bryst krever sparker bena i én retning og strekker armene i motsatt retning, er det optimalt for rygg strekk. Bading generelt er en god øvelse for å strekke ryggraden på grunn av det faktum at det å være i et basseng eller legeme av vann kan nøytralisere effekten av tyngdekraften på ryggraden.

Leg Stretch

En annen effektiv øvelse for å strekke ryggraden er beinet strekningen. Et ben strekning blir utført ved først å sitte ned, og deretter å spre benene fra hverandre. Det er viktig å holde knærne så rett som mulig mens du gjør leg strekninger. En gang i ønsket posisjon en person trenger å strekke seg etter en etappe av gangen, holde ryggraden rett mens du beveger hoftene. Hver rekkevidde bør holdes i maksimalt 15 sekunder.

Standing Stretch

Den står strekningen er en annen ryggrad tøyningsøvelser. Øvelsen starter i en stående posisjon, deretter hendene hevet så høyt som mulig mens du lener deg litt tilbake. Strekningen er følte i korsryggen området. Stående strekninger bør holdes ti til femten sekunder. Samlet tid for denne treningen i et treningsprogram trenger ikke å overstige fem minutter.

hengende Stretch

Hengende er en enkel og svært effektiv ryggrad tøyningsøvelser som er gjort med en hengende bar. For å høste fordelene av denne øvelsen må man bare henge etter bena opp ned på en solid bar apparat mens du strekker armene, rygg og bakside. Strekninger som er gjort i denne posisjonen trenger bare å bli holdt noen få sekunder om gangen for å være effektive.