Hvordan hjelpe kroppen absorbere mer jern med jordbær

April 19

Jordbær kan virke som en usannsynlig kandidat for å hjelpe kroppen absorbere jern, men drivkraft de inneholder vitamin C er nøkkelen til deres effektivitet.

Bruksanvisning

Hvordan hjelpe kroppen absorbere mer jern med jordbær

1 Spis jordbær å dra nytte av deres evne til å hjelpe deg absorbere mer jern.

2 Konsumere mat høyt på vitamin C med protein, inkludert jordbær, sitrus mat, brokkoli, tomater, grønn paprika og kiwi. Fordi jern er et mineral som er avgjørende for liv, som det bærer oksygen i blodet til hver celle i kroppen. Men å spise så stor, saftig biff er bare første skritt mot å få nok jern. For å hjelpe kroppen absorbere jern, trenger den mat høy i vitamin C.

3 Maksimer jern absorpsjon ved å spise jernrik mat i samme måltid som mat rik på vitamin C. Den mest bokstavelige tolkning vil være å spise hele jordbær i samme måltid med kjøtt. Men den samme virkning kan fås ved å drikke en smoothie innehold jordbær og en jern-anrikede proteinpulver, som i denne oppskrift: http://www.recipezaar.com/124090 .

4 Sammenkobling jordbær med et protein i en deilig måte med no-bake Peanut Butter Strawberry Protein Balls. Den kombinerer jordbær whey med peanøttsmør, linfrø måltid og hvetekim. Den jordbær whey kan kjøpes i helsekostbutikker. Sjekk ut oppskriften i avsnittet på slutten av artikkelen.

5 Prøv Strawberry svinekoteletter, som er beskrevet i linken i avsnittet.

Hint

  • Kjøp økologiske jordbær så ofte som mulig. The Environmental Working Group priser jordbær sjette i plantevernmiddel belastning av 45 frukt og grønnsaker testet.
  • Vær forsiktig når du mater jordbær for første gang til babyer eller små barn, som denne frukten kan være allergifremkallende. Fôring bare en liten del av et jordbær først vil tillate deg å se etter avslørende tegn på mat følelser, for eksempel et utslett på bunnen.