Et middel mot migrene hodepine

July 29

En migrene er en alvorlig form for hodepine som kan være ledsaget av kvalme, oppkast og følsomhet for lys. Over-the-counter medisiner kan ikke gi lindring fra en migrene, og i noen tilfeller kan gjøre migrene verre. Imidlertid har visse rettsmidler vist seg effektiv på å stoppe eller hjelpe smerten forbundet med migrene.

Lær og unngå utløsere

Ett middel for migrene er å lære hva dine triggere er og unngå dem. Dette kan inkludere å holde en journal å identifisere hvilke kilder utløse migrene. Vanlige triggere inkluderer stress, hormoner, endringer i temperatur eller lufttrykk, lys, lyd og lukt. Mens noen triggere kan unngås, visse triggere - som lufttrykket endres og temperaturendringer - er vanskelig å håndtere. For vanskelig å håndtere triggere, kan du rette migrene ved å lære å håndtere og endre kroppens reaksjon på triggere.

Administrere kroppens reaksjon

For vanskelige å unngå triggere, den beste metoden for å forebygge migrene er å lære å håndtere kroppens reaksjon på utløser. Dette kan gjøres på en rekke måter. Noen bruker magnet Terapi - de bærer magneter for å endre energibølger av kroppen, som endrer organer respons på triggere. Noen mennesker bruker TENS maskin terapi - elektrodene er koblet til hodet og små elektriske pulser leveres til endre måten nervene reagerer på stimuli. Noen pasienter bruker akupunktur, noe som innebærer å sette nåler på trykkpunkter. Til slutt, noen pasienter bruker biotherapy - en form for kognitiv og fysisk terapi der du styrer du kroppens reaksjon på stress ved å kontrollere din pust, puls og hudtemperatur. Ved å delta i disse alternative medisin praksis, kan du være i stand til å endre kroppens reaksjon på utløser migrene, forebygge migrene oppstår og / eller minimere smerte når de oppstår.

Ta noe

Det er både naturlig og produserte medisiner og kosttilskudd som kan tas for å unngå migrene eller leder migrene smerte. Naturlig kosttilskudd, inkludert Legepestrot, vitamin B2, feverfew og magnesium, antas å bidra til å forebygge migrene. Reseptbelagte legemidler, inkludert kalsiumblokkere, betablokkere (propranolol), metysergid og antidepressive medisiner, kan bidra til å forhindre migrene oppstår. Over-the-counter medisiner, såkalte NSAIDs (ikke-steroide antiinflammatoriske legemidler), er ikke generelt anbefalt eller migrene behandling, men reseptbelagte legemidler, inkludert ergotamin tartrate, electriptan, dihydroergotamin, naratriptan, sumatriptan, zolmitripan, rizatriptan, frovatriptan og isometheptene mukat, kan være foreskrevet for å håndtere migrene betale når migrene forekommer.