Hva som forårsaker en Bone Spur?

September 18

Bone spurs er en vanlig tilstand, som forekommer oftere som vi blir eldre. De er vanligvis forårsaket av sykdom i leddet, men kan være et resultat av en skade eller inflammasjon. Bone spurs synes å være en naturlig del av aldringsprosessen, en innsats av våre organer for å beskytte et skadet område. Mens bein spurs kan være smertefullt, ofte de viser ingen symptomer og er kun oppdaget på X-ray eller en lignende test.

Hva er Bone Spurs?

Osteofytter, også kalt bein spurs, er små spisse utvekster på kanten av et bein. De fleste bein spurs vil forårsake ingen symptomer, selv om noen kan være smertefullt, avhengig av deres posisjon.

Bein spurs forårsaket av aldring

Bone spurs er ofte en naturlig del av aldringsprosessen. De kan danne som vi blir eldre uten grunn. I noen tilfeller, sporer ben nytte kroppen ved å tilveiebringe stabilitet for aldring i leddene og beskytte brusk som er aldring eller syke.

Bein spurs forårsaket av betennelse eller skade

Bone spurs kan vokse i områder med fersk skade eller betennelse i brusk eller sene. Bein sporer på grunn av skade oppstår ofte i hælen på foten, på baksiden nær ødelagte plater og rundt skjøter med brusk skader. Den bein spurs vokse for å beskytte den skadde området.

Bein spurs forårsaket av sykdom

Bone spurs er vanligvis et resultat av sykdommen prosessen med slitasjegikt. Leddgikt bryter ned brusk i ledd og bein spurs kan vokse i disse skadede områder.
Andre sykdommer kan også forårsake bein spurs. Hælspore kan være forårsaket av Plantar fascitis, en kronisk betennelse i bindevev i hælen. Bone spurs i rygg og nakke kan være forårsaket av spondylose, en sykdom som fører til degenerasjon av disse bein. Områder med betennelse eller degenerasjon er utsatt for vekst av bein sporer.

Hvor Bone Spurs oppstå?

Ethvert område av leddbetennelse, skader eller skader er utsatt for bein anspore vekst. Hælspore, rygg og nakke spurs og felles spurs er vanlig.