Hva skal unngås for isjiasnerven Pain

July 5

Isjiasnerven er en stor nerve som går fra ryggraden nedover baksiden av hver rumpeballe og ben, ned til foten. Det er den lengste nerve i kroppen, og er omtrent en halv tomme tykk. Personer som lider av ryggsmerter er ofte diagnostisert med isjias, som beskriver smerte følte langs stien av isjiasnerven, ofte forårsaket av klemming eller press på nerve. Unngå smerter forårsaket av ischias fakkel-ups betyr ofte endringer i vaner og livsstil.

symptomer

Isjias er forårsaket av en betennelse, skade, klemming eller kompresjon av isjiasnerven som fører til intens, skarp og brennende smerte for mange enkeltpersoner mens du går, sitter, eller ligger nede. I tillegg til smerter, ischias fakkel-ups føre til svakhet i ben samt nummenhet og kribling. Smerter kan stråle gjennom hele etappen, og blir ofte beskrevet som en kronisk, kjedelig verke til intens brennende.

løfte~~POS=TRUNC

Unngå bevegelser eller oppgaver som forårsaker skade eller kompresjon på isjiasnerven. De utsatt for slike flare-ups bør være forsiktig med å ikke løfte tunge gjenstander som kan komprimere spinal nervene. Bære alle typer tung gjenstand, fra en baby til en eske med bøker, kan forårsake smerte. Ved minste tegn på at isjias er betent, som ofte følte seg som en kjedelig, verkende eller varm smerte i baken eller hvilket som helst område på baksiden av leggen, unngå slike bevegelser.

Strekke

Strekk for å løsne stramme muskler og gi mer rom for isjiasnerven. Enkle øvelser som langsomt strekker meg framover og berøre fingrene til tærne er nyttig å engasjere seg i hver morgen og utover dagen. Sittende på gulvet, spre bena fra hverandre og deretter nå sakte mot hver tå gir også en utmerket stretch for korsryggen og hamstrings.

Trening

Utfør øvelser som de som øker fleksibilitet og styrke i ryggen og hofter og hamstrings. Slike øvelser gi ekstra støtte og styrke til kjernen og ofte redusere perioder med isjias. Men diskutere slike alternativer med legen din for å finne de mest gunstige øvelser og rutine som passer dine behov og tilstand.

Smertelindring

Lindre smerte av isjias ved bruk av reseptfrie smertestillende midler eller gjennom bruk av kalde eller varme pakker. Mange enkeltpersoner utnytter varmeputer som kan brukes direkte til nedre rygg eller hofte området for timer med varme lettelse. Et varmt bad hjelper også, som gjør bruk av gels eller kremer som gir vekslende varme og kalde temperaturer. Forlat aldri gammeldags varmeputer eller is på ethvert område av kroppen for mer enn 20 til 30 minutter for å forhindre hudirritasjon.