Hvordan bruke akupressur for nakke smerter

June 21

Hvordan bruke akupressur for nakke smerter


Lange timer foran datamaskinen kan gjøre halsen verke og føler deg anspent. Men du kan finne lindring gjennom akupressur. Denne teknikken bruker den samme filosofien som akupunktur, hvor en tekniker setter inn en nål inn i visse trykkpunkter, lindre smerte og andre symptomer. Du kan bruke de samme punktene for å finne lindring gjennom akupressur. Bare legg press de riktige trykkpunkter og nakkesmerter vil snart avta.

Bruksanvisning

1 lindre nakkesmerter ved å finne et trykkpunkt i nakke og skulderområdet. Dette punktet er funnet ved å bevege fingeren fra skulderen mot halsen til du kommer en depresjon. Press mot dette punktet, og snu hodet for å se om du føler lettelse. Dette punktet er også nyttig for behandling av hodepine, svimmelhet, skulder spenning og stress.

2. Finn en annen trykkpunkt på hånden for ytterligere lettelse, eller hvis du ikke føler lettelse fra den første trykkpunkt. Dette punktet ligger på utsiden av hånden rett under lillefinger. Kjør fingeren opp på utsiden av hånden til du føler en depresjon, som er der dette punktet er plassert. Trykket til dette punktet letter nakkesmerter og behandler hodepine, øreverk og øresus.

3 Massasje en eller begge av disse punktene i tre til fem minutter, eller til du føler lettelse. Bruk tuppen av fingeren din knoke eller viskelær enden av en blyant for best resultat.