Hvordan å gjøre en TCA Peel for Tattoo Removal

May 25

Hvordan å gjøre en TCA Peel for Tattoo Removal


Hvis du vil ha en tatovering fjernet uten å gjøre kostbare og smertefulle laserkirurgi, kan du vurdere å bruke en TCA peeling. TCA er en syre som er forholdsvis lett å påføre på huden. Det fører til at huden peeling og sloughing. Hvis du bruker denne metoden jevnlig, etter noen måneder, vil tatoveringen begynner å falme og til slutt forsvinne.

Bruksanvisning

1 Kjøp en TCA peeling. Du finner disse i ulike tatovering butikker og online arenaer som eBay eller Amazon. Sjekk ingrediensene for å avgjøre hvilken prosentandel av produktet er selve TCA syre. Hvis andelen er 10 prosent eller høyere, kan skallet være for sterk til å bruke uten å gjøre skade på huden din. Vær oppmerksom på at en 10 prosent peeling kan gjøre huden din grov og rå i noen dager.

2 Vask tatoverte området. Bruk en myk vaskeklut og hypoallergenisk såpe. Vask med rent, varmt vann og tørk huden med en myk klut.

3 Pensle TCA peeling på tatoverte området av huden din med en liten pensel. Tynt strøk med løsningen og la det tørke i minst 10 minutter før du rører det igjen. Etter 10 minutter, kan du vaske av skallet med lunkent vann. Området kan klø mens løsningen er å sette i. Dette er normalt.

4 Påfør TCA peeling til tatoverte området hver fire til seks uker. Vent til huden har stoppet peeling fra tidligere søknad før ny påføring. Denne prosessen tar tid, siden du er teknisk Shedding lag av huden din. Fortsett re-søknad skallet til du er fornøyd med resultatene.

Hint

  • TCA peelinger kan bare lette tatoveringen. Tatovering som er dypere inn i huden kan krever kirurgi for å bli fjernet.
  • TCA lysere hud --- selv huden rundt tatovering. Hvis du har mørk hud, være klar over at du kan lette huden rundt tatoveringen området.