Hvordan er kolloidalt sølv laget?

August 13

Hvordan er kolloidalt sølv laget?


Kolloidalt sølv er en flytende konsentrasjon av sølv, som har blitt forfremmet til å kurere en rekke plager. Sølv og sølvforbindelser har vist seg å ha en giftig effekt på bakterier, sopp og alger. De fleste tungmetaller har denne toksisk effekt, men sølv er den sikreste for menneskelig fordøyelsen.

kolloider

En kolloid fremstilles ved å suspendere faste partikler i en væske. Disse partikler må være motstandsdyktige mot å bli revet i stykker og oppløst av de bipolare vannmolekyler. Utenforstående må iverksettes for å oppløse sølv til en løsning.

elektrolyse

Siden sølv ikke kan rives fra hverandre ved bipolariteten av vann, er en prosess med elektrolyse benyttes. Ved elektrolyse av en elektrisk strøm tilføres for å separere atomer av sølv. For denne fremgangsmåten bare destillert vann og 99,9 prosent renhet sølv benyttes. Enhver annen klasse av sølv, slik som sterling, kan ikke brukes på grunn av giftige urenheter.

konsentrasjoner

Kolloidalt sølv gjøres ved elektrolyse har typisk en konsentrasjon på 30 ppm eller mindre. Høyere konsentrasjoner av 50 deler pr million eller mer er gjort gjennom en prosess av proteinbinding. Svelging av kolloidalt sølv har ennå ikke vist seg som en effektiv behandling.