Kosttilskudd for stille Endurance

March 9

Kosttilskudd for stille Endurance


Utholdenhetsutøvere er stadig på jakt etter den rette treningsmetoden, utstyr eller ernæring for å gi dem forsprang på konkurrentene. En måte mange løpere forsøke å øke ytelsen på er å bruke kosttilskudd. Men med så mange typer kosttilskudd på markedet, er det viktig å forstå hva du tar og hvorfor. I tillegg kosttilskudd bør aldri brukes som en erstatning for kosttilskudd ernæring, men som et supplement til det.

mat Først

Hvis du tror din diett kan være mangler visse ernæringsmessige komponenter, starte der. De fleste idrettsutøvere som spiser godt avrundet dietter har ingen ernæringsmessige mangler og derfor egentlig ikke dra nytte av flere mikronæringsstoffer. Men hvis du vet at din personlige smak og vaner kan hindre deg fra å spise ulike matvarer du trenger, kan et supplement være et godt tillegg. De trenger ikke å være dyrt eller inneholde mega-doser av vitaminer og næringsstoffer. Se etter en god multivitamin som inneholder 100 prosent (men ikke mer enn 250 prosent) av anbefalt daglig inntak av viktige næringsstoffer. Sørg også for at produktet bærer USP (United States Pharmacopeia) etiketten. Dette betyr at det har oppfylt visse standarder for styrke og renhet, og er lett fordøyelig.

nøkkel~~POS=TRUNC Næringsstoffer

Det er noen næringsstoffer som, når mangler, kan hindre atletisk utholdenhet. Jern er et slikt næringsstoff. De med risiko for lave jernnivåer inkluderer folk som følger et vegansk kosthold og kvinner som menstruerer. Kalsium er en annen nødvendig næringsstoff, og de som spiser eller drikker svært lite meieri kan ha behov for kosttilskudd. Noen mennesker er også mangler i vitamin D, som mange voksne ikke får nok sol eksponering for å konvertere vitamin til sin aktive form. B-vitaminer, spesielt B-12, er ofte lav for de som spiser færre matvarer fra animalske kilder.

Kosttilskudd for Recovery

Mange løpere opplever at deres generelle ytelsen, inkludert utholdenhet, er nært knyttet til hvor godt de komme seg etter en løpetur. Forskning har vist at når visse ernæringsmessige behov blir møtt innen en time etter en hard kjøre, er revet muskler reparert og kroppen spretter tilbake mer fullstendig i tide til neste treningsøkt. Igjen, ekte mat er det beste alternativet for å møte dette behovet. Men noen løpere finne at magen ikke er klar for en matbit eller lite måltid så snart etter å ha kjørt. Det er da en gjenoppretting supplement kan komme godt med. Mange av disse kommer i form av en rist eller drikke, og de inneholder en kombinasjon av karbohydrater og protein. Mange mel-erstatning vibrering designet for vektkontroll programmer er en god plass for post-run utvinning.