Slik pakker du ut eteriske oljer fra Comfrey Planter

August 21

Comfrey, også kjent som knitbone, er en plante med store helbredende egenskaper. Faktisk kan du plassere et blad av Comfrey over en skade akkurat som en bandasje for å hjelpe til med healing.
Comfrey har vært dyrket siden rundt 400 f.Kr., og brukes over hele verden. Det er også noen ganger kalt bruisewort fordi varme, knuste bladene er kjent for å redusere hevelse og blåmerker når den brukes som en komprimere. Du kan vokse comfrey i hagen din og tørk bladene for fremtidig bruk.

Bruksanvisning

Making Comfrey Oil

1. Sett pint av olje i den øvre delen av vannbad. Fylle den nedre delen av vannbad med vann.

2 Legg de tørkede Comfrey bladene til oljen.

3 Simmer oljen og etterlater over kokende vann i tre timer. Tilsett vann til bunnen av vannbad som nødvendig for å erstatte vannet som fordamper.

4 Sil bladene og olje gjennom to eller tre lag osteklede i flasker.

5 Seal flaskene og lagre i et kjølig tørt sted. Oljen vil holde i ca et år.

Hint

  • Bland 3/4 kopp Comfrey olje med 1/2 unse av revet bivoks. Smelt sammen og bland godt. Bruk som en salve for bleie utslett eller sprukken hud eller lepper.
  • Ikke bruk Comfrey oljer eller salver eller Comfrey blader, på dype sår eller infisert hud. Dette kan føre til overflaten av såret til å gro før den har en sjanse til å helbrede fra innsiden og ut. Ikke ta comfrey olje internt fordi det kan være giftig.