Foods å kurere UVI

October 8

Urinveisinfeksjon (UVI) oppstår når bakterier kommer inn i urinen, noe som er normalt sterile. Disse bakterier (E coli) vokse og forplanter seg oppover inn i blæren. Mens det er medisiner for å behandle urinveisinfeksjoner, kan enkelte matvarer bidra til å kurere dem.

Vann

Det første trinnet i herding UTI er å drikke mye vann, spesielt de med elektrolytter, som det spyler bakterier fra urinveis vegger. Vannet som bygger også kroppen, mens elektrolyttene gjenopprette mineraler som trengs for å øke immunforsvaret.

Tranebær

Fordi naturlige syrer ikke filtreres av leveren, den sure kvalitet av tyttebær stopper veksten av bakterier som forårsaker urinveisinfeksjon. Juice også hjelpe løsne bakterier. Det rette er blitt undersøkt og verifisert av Harvard Medical School, i henhold til UTI Report (se referanser).

fiber Foods

Ditt kosthold bør være høy i fiber for å skylle urinveiene. Spis rikelig med frukt og grønnsaker som disse bidrar til å holde urinen er alkalisk innhold. Dessuten er persille en naturlig antiseptisk for urinveisinfeksjoner.

irriterende Foods

Et kosthold som inneholder matvarer som ost, sjokolade og melkeprodukter bør unngås da de ikke gir de næringsstoffene som er nødvendige for å bekjempe urinveisinfeksjoner. Krydret mat, produkter som inneholder koffein og alle kullsyreholdige drikker, inkludert brus bør også unngås. Avstå fra å røyke sigaretter og drikker alkohol, da disse kan svekke immunforsvaret.

betraktninger

Medisinske forhold kan bidra til en urinveisinfeksjon. Nyrestein, veis blokkeringer, antibiotika som hemmer immunforsvaret og forstørret prostata kjertler kan også utløse UVI. Hvis du har noen av disse, bør du kontakte legen din for å finne den beste behandling.