Om styrking mammoplasty

August 19

Om styrking mammoplasty


Styrking mammoplasty, mer ofte referert til som bryst implantat eller bryst styrking kirurgi, er prosessen med å skape fyldigere bryster ved hjelp av et implantat. Folk kan velge styrking mammoplasty å skape større bryster, for å gjenopprette tapt volum etter graviditet eller større vekttap, eller å rekonstruere brystet etter en mastektomi. Prosessen er ganske trygt og utført på en jevnlig basis, men ikke uten en viss risiko.

typer

Det finnes flere typer bryst implantater tilgjengelig. Silikonimplantater, fylt med en elastisk silikon gel, er den mest tradisjonelle, men kan lekke og forårsake helseproblemer. Ifølge American Society of Plastic Surgeons, må kvinner være 22 år eller eldre for å motta silikonimplantater. Saline bryst implantater, fylt med sterilt saltvann, anses et tryggere alternativ. Typer tilgjengelig er glatt, teksturert og anatomiske, som er mer naturlig formet.

innsnitt

Implantater kan anbringes ved hjelp av flere forskjellige typer av snitt, avhengig av pasientens eksisterende anatomi og det ønskede resultat. En inframammary innsnitt, plassert under brystet, er vanlig. Andre teknikker inkluderer transaxillary snitt, i armhulen, som gir lite arr, men har en høyere sjanse for asymmetri og en periareolar snitt, rundt brystvortene. Denne siste teknikken skaper et mindre merkbare arr, men øker risikoen for tapte brystvorten sensasjon og forårsaker mest problemer med ammingen.

plassering

Etter at snittet er utført, setter kirurgen implantatet inn i en lomme. Denne lommen kan være plassert under brystmuskelen eller over brystmuskelen og umiddelbart bak brystvevet. Subpektoralt implantater er mindre realistisk, men mer stabil. Implantater plassert bak brystvevet produsere mer normale resultater, men er mer sannsynlig å føre til rynker, rislende og implantat synlighet i folk med tynt, mykt vev på brystet.

risiko

Brystforstørrelse kan føre til komplikasjoner. Disse inkluderer blødninger, infeksjoner, dårlig healing og skjemmende arr, endringer i bryst og brystvorte sensasjon, og dannelse av arrvev rundt implantatet. Implantater kan også sprekke eller lekke, og noen opplever væskeansamling eller vedvarende smerter. I alvorlige tilfeller, blodpropp, anestesi bivirkninger, og hjerte-eller sirkulasjonsproblemer kan oppstå.

betraktninger

Brystimplantater er ikke ment å vare i pasientens hele livet, og kan trenge utskifting eller fjerning etter noen år. De kan også endre utseende, basert på pasientens kroppsform. Graviditet, overgangsalder og vekttap kan alle forårsake implantater å se annerledes ut. Noen implantater vil rynke, forvrenge eller migrere som kroppen endres.