Årsaker til Nummenhet & amp; Smerter i Left Hand

August 25
Årsaker til Nummenhet & amp; Smerter i Left Hand

Årsaker til smerte og nummenhet i venstre hånd er potensielt alvorlige, slik som i et hjerteinfarkt, men mer sannsynlig, er relatert til ubalanser og / eller problemer i muskel- og skjelettsystemet av den øvre rygg og nakke eller skulderen og ermet som skaper sensasjoner. Modern konservativ behandling er effektive og ergonomiske endringer samt styrke og tøyningsøvelser kan bidra til å forebygge tilbakefall.

alvor~~POS=TRUNC årsaker

Årsaker til Nummenhet & amp; Smerter i Left Hand

Smerter og nummenhet i venstre hånd, og vanligvis følte i hele armen og skulderen også, kan være et resultat av et hjerteinfarkt (hjerteinfarkt). Kortpustethet, smerter i halsen, dyp smerte eller trykkfølelse under brystbenet, ledsaget av smerter i hånden og armen bør bestemmes av lege hvis hjertet er årsaken. Imidlertid ikke smerte ikke nødvendigvis trenger å være alvorlige; det kan være mer på milde side og derfor ikke provosere en til å søke medisinsk hjelp. Ved eksamen, disse pasientene er vanligvis rastløs og blek; deres hud er kult å ta på og det kan være en blå skjær rundt sine lepper på grunn av mangel på oksygen, ifølge The Merck Manual.

degenerative Årsaker

Årsaker til Nummenhet & amp; Smerter i Left Hand

Nerver som kommer i nakken og går ned til armen kan være en gjerningsmann i forårsaker smerte og nummenhet. Dersom det punkt hvor de kommer ut av ryggraden i halsen er blitt kompromittert eller annen måte, blir nerve som tilføres og kan føre til symptomer i hånden og armen. Under en eksamen, bestemmer helsepersonell som fingrene er berørt i hånden, fordi dette korrelerer direkte til hvilken nerve har blitt problematisk. Det er nyttig hvis pasienten kan huske om det er bak og / eller foran hånd og om tips av fingrene er involvert, fordi dette gir ytterligere ledetråder. Den vanligste årsaken er degenerative joint sykdom i cervicalcolumna (halsen). Ifølge Yochum og Rowe, er det den femte og sjette ryggvirvel nivåer som er det mest vanlig å gjennomgå degenerativ forandring og kan føre til smerter og nummenhet i tommelen og indeksen og midtre fingrene på hånden samt på utsiden av skulderen, arm og underarm.

muskuløse Årsaker

Nummenhet og smerter i hånden kan være på grunn av problemer i armen og hånden. Median nerve ligger under pronator muskel i underarmen. Hvis denne muskelen er for stram, kan det legge press på nerve og skape opplevelser i hånden. Tilsvarende, hvis carpal tunnel ved håndleddet har betente sener eller hevelse i det, kan man få de samme symptomene. Dype vev terapi og noen fysioterapi modaliteter, selv spjelking av håndleddet kan bøte på dette, og bidra til å hindre kirurgi.