Hvordan resirkulere TV-antenner

June 17

TV-antenner i en rekke størrelser og stiler plukke opp kringkastingssignaler. En antenne aldre som alle andre stykke maskinvare, og det kan bli foreldet. Også seer valg - for eksempel bytter til kabel-tjenesten - kan gjengi den gamle antennen ubrukelig. Uansett årsak til å bli kvitt din antenne, er resirkulering den beste metoden for avhending. Gjenvinning metoder omfatter scrapping det med en metall recycler, gjenbruk det på andre måter eller donere den for til noen som kan bruke det.

Bruksanvisning

En kontakt med en metallgjenvinnar eller avfallsselskapet og spør om TV-antenner er akseptert. Hvis ja, spør om du trenger å slippe den av eller legg den med andre resirkulering for curbside pickup.

2 Tilby din antenne som en gratis element i avisen hemmelig eller på nettet gjennom en gratis reklame eller resirkulering nettsted som Craigslist.org eller Freecycle.org. Med så mange detaljer som mulig. For eksempel, type antenne, sin alder og dets tilstand - arbeid, fungerer dårlig eller fungerer ikke i det hele tatt.

3 Endre TV-antenner for bruk med skinke radioer. Hvis du arbeider med et tårn-stil TV-antenne, gjenbruke det som et høydepunkt å feste radioantenner; eller demontere en antenne på taket og bygge en ny radioantenne for eksempel en to-meters band antenne.

4. Bruk antenne, eller deler fra antennen, i en form av kunstverk eller dekorasjon. For eksempel kan du lage en skulptur eller dekorere utendørs ved å begrave den pol / masten på en analog antenne på taket i bakken og henger vindklokker, papir lanterner eller andre dekorasjoner fra det.

5 Sjekk rundt samfunnet på krisesentre, kirker, sykehjem, sparsommelighet butikker og andre organisasjoner, eller med naboer, for å se om noen ville godta antenne som en donasjon. Donere en fungerende VHF "Rabbit Ears" eller UHF "Bowtie" TV-antenne til noen som ikke har råd til kabel-tjenesten for å se full effekt grunnleggende nettverkskanaler som berøres av 2009 Digital TV Transition. Eller donere en fungerende TV-antenne til noen som prøver å plukke opp lokale lavt strømforbruk (LPTV) kanaler upåvirket (per juni 2011) av den digitale overgangen.