Slik fjerner falske tenner ut av en munn

February 19

Slik fjerner falske tenner ut av en munn


Den tannkjøtt, tunge og vev i munnen er ekstremt følsomme. Fjerne falske tenner eller gebiss, som de er mer ofte kalles, må gjøres med forsiktighet for å unngå muntlige irritasjoner. Tannteknikk retningslinjer normalt anbefaler at falske tenner fjernes hver kveld for å gi munnen en sjanse til å hvile og gi en mulighet for falske tenner som skal rengjøres grundig. For de med nylig montert falske tenner, noe som gjør dette hverdagen sømløs og stress gratis er enkelt med noen få enkle trinn.

Bruksanvisning

1 Det beste stedet å fjerne protesene er på badet, foran et speil. Fyll badet vasken med vann og legg et håndkle rundt kanten av vasken. Hvis tennene faller ut i løpet av fjerningen vil de trygt lande i vannet og ikke chip eller pause. Eventuelle andre harde flater som gulv eller fliser kan også være dekket med et teppe eller mykt materiale for å hindre at de falske tenner fra å bryte hvis de ved et uhell slippes.

2 Swish munnen med et antibakterielt munnvann eller varmt vann. Dette vil bidra til å bryte tetningen mellom dentaladhesiv og tenner, hvilket gjør fjerningen av falske tenner enklere.

3 Fjern den øverste protese ved å sette tommelen i munnen og trykke mot baksiden av de beste falske tenner. Påfør trykk med en oppadgående bevegelse, forsiktig rocking protesen til den løsner. Vær forsiktig så du ikke riper opp eller irritere tannkjøttet. Fjern den nedre protesen ved å trekke på tennene, med en bakover og bevegelse forover. Rist forsiktig falske tenner før de slipper og kan tas ut av munnen.

4 Bløt falske tenner i et glass vann, med en cleanser, utarbeidet i henhold til instruksjonene. La tennene til å suge i fem til ti minutter. Mens falske tenner er soaking, bli kvitt noen rester på tannkjøttet ved å børste området med en tannbørste og tannkrem. Børsting vil oppmuntre blodet å sirkulere på tannkjøttet, noe som gjør dem sunnere. Sikre at all proteseadhesivene fjernes fra munnen ved swishing og skylling med et munnvann.

5 Rengjør hele gebiss limrester fra de falske tenner. Etter bløtlegging i 10 minutter i rensemiddel, bør eventuelle rester gli av. Børst tennene minst to minutter med en børste og tannkrem. Lagre de falske tenner i vann over natten for å hindre dem fra å endre form eller sprekkdannelse.