Kan jeg legge min kjæreste til My Health Insurance?

January 7

Kan jeg legge min kjæreste til My Health Insurance?


Som på tidspunktet for offentliggjøring, er det stadig mulig å få helseforsikring dekning for en kjæreste i USA. Flere arbeidsgivere tilbyr homofile par og motsatt kjønn partnere fordeler som svar på en stor Høyesteretts avgjørelse i USA versus Windsor saken i juni 2013 som omgjorde en del av Defense of Marriage Act.

Data om fordelene

En august 2013 studie ved ERISA Industry Committee viste at 87 prosent av store arbeidsgivere tilbudt samme kjønn innenlands partner fordeler, og 55 prosent som tilbys motsatt kjønn partner fordeler. Årsaken var det mer mulig på tidspunktet for denne studien å få dekning for en kjæreste hvis du var en mann er at arbeidsgivere anerkjent at motsatt kjønn partnere hadde en lettere vei til ekteskap. Andre arbeidsgivere indikert planer om å tilby fordeler for både homofile og motsatt kjønn partnere i fremtiden.

innenlandske partnerskap

Legge til kjæresten din på tre måneder til planen er usannsynlig. Du må registrere deg som innenlandske partnere i staten. Det er en stor variasjon i krav til samarbeid med staten, og lover er i endring basert på amerikanske versus Windsor. For eksempel indikerer California Statssekretær hjemmeside at minst én person i en motsatt kjønn innenriks partnerskap må være minst 62 år gammel. Paret skal leve sammen og dele utgifter. Av disse standardene, er det vanskelig for hoveddelen av arbeidstakere å registrere seg som motsatt kjønn innenlandske partnere.