Hvordan bli medlem av Express Scripts

February 15

Hvordan bli medlem av Express Scripts


Express Scripts ble tildelt det amerikanske Røde Kors Spirit of Excellence i fellesskap Beredskap, er et Fortune 500-selskap og er notert på NASDAQ aksjemarkedet. Selskapet er en helseforsikring plan for reseptbelagte medisiner, også kjent som en apotek fordeler forvaltningsselskap, hvilke servere millioner av medlemmer. De tilbyr rabatter på originale og generiske medisiner samt post levering av bestillinger og online betaling og ordrebehandling. For å bli medlem med Express Scripts, må du ha en sponsor. Sponsorer inkluderer arbeidsgivere, sosiale organisasjoner og andre helseforsikring selskaper som tilbyr Express Scripts som en fordel for sine arbeidstakere eller medlemmer.

Bruksanvisning

1 Be arbeidsgiver, helseforsikring eller en organisasjon du er en del av om de tilbyr medlemskap til Express Scripts som en del av deres fordeler plan. Hvis de ikke gjør det, kan du foreslå de blir med Express Scripts som en klient. De kan bli med ved å klikke på "Bli Client" på hoved nettsiden til Express Scripts og fylle ut et kontaktskjema. En salgsdirektør vil kontakte dem og skreddersy en plan for din bedrift eller organisasjonens behov.

2 Bli med i fordelsprogrammet av en klient av Express Scripts. Du må kanskje jobbe eller være medlem av en organisasjon for en bestemt tid, eller bidra til utgifter, for å dra nytte av fordelene med å bli Express Scripts. Når du blir med, vil din sponsor gi deg et medlemskort med en Express Scripts identifikasjonsnummer.

3 Aktiver din medlemskonto hos Express Scripts viktigste nettsted ved å klikke på "Aktiver din konto" linken under "Logg inn" vinduet. Fyll ut aktivisering skjemaet med medlem ID-nummer navn, fødselsdato, postnummer og e-postadresse.

Hint

  • Din medlem ID-nummer er plassert rett over navnet ditt på Express Scripts medlemskort.