Informasjon om Medicaid i Indiana

March 7

Informasjon om Medicaid i Indiana


Medicaid gir helseforsikring dekning for noen Indiana beboere med lave inntekter, slik at de kan få tilgang til nødvendige helsetjenester de ellers måtte ha til å gi avkall. Indiana Familie og sosialforvaltning administrerer Medicaid-programmet i Indiana, som er finansiert av både statlige og føderale dollar.

programmer

Det finnes flere forskjellige Medicaid programmer i Indiana. Ulike programmer har ulike kriteriene og dekker forskjellige ting. For eksempel, Care Select tilbyr hjelp for personer med visse medisinske tilstander som astma, hjertesykdom, nyresykdom og psykiske lidelser. Medicaid for ansatte med nedsatt funksjonsevne, eller MED Works, gir dekning for personer med nedsatt funksjonsevne som ønsker å vende tilbake til arbeid, men har behov for å opprettholde sin medisinsk dekning. Hoosier Helsemessig gir dekning for familier, barn og gravide kvinner. Folk må betale en liten månedlig premie for enkelte programmer.

kvalifikasjon

Ikke alle folk med lave inntekter kvalifisere for Medicaid i Indiana. Barn, foreldre med kvalifiserte barn, gravide, eldre og personer med nedsatt funksjonsevne kvalifisere for en av de Medicaid programmer hvis de oppfyller inntekt retningslinjer. Beløpet du kan tjene og fortsatt kvalifisere avhenger av størrelsen på familien din. Noen må vise at de har begrensede ressurser eller eiendeler samt begrensede inntekter.

dekket Tjenester

Medicaid i Indiana dekker en rekke helsetjenester inkludert legebesøk, sykehusinnleggelse, akuttmottaket tjenester, mange medisinske tester og reseptbelagte legemidler. Noen programmer også dekke dental, visjon og svangerskapsomsorg, mens andre ikke gjør det. Spør helsepersonell eller ta kontakt med familien og sosialforvaltning for å sikre at tjenestene er dekket av dine Medicaid fordeler. Hvis du velger å motta tjenester som Medicaid ikke dekker, må du betale regningene selv.

Søknadsprosess

Besøk din lokale Familie og Social Services Administration kontor for å søke om Medicaid. (Se lenke i Resources en liste over adresser i hvert fylke.) Du trenger bevis på alt husholdningsinntekt, bevis på levekostnader som husleie og regninger, kontoutskrifter og informasjon om alle helse-forsikring du har. Du må kanskje annen dokumentasjon også, som bevis på graviditet eller funksjonshemming.

Bruke Medicaid

Ikke alle helsepersonell aksepterer Medicaid i Indiana, så sjekk med helsepersonell før du mottar tjenester. Hvis du mottar tjenester fra leverandører som ikke aksepterer Medicaid, vil du måtte betale regningen selv. Ta din Medicaid kortet med deg til alle avtaler for å bekrefte dekning.