Hvilke vitaminer bør du ta på Raw Food Diet?

January 27

Hvilke vitaminer bør du ta på Raw Food Diet?


Basert på troen på at matlaging ødelegger næringsstoffer og enzymer, rå mat diett omfavner frisk frukt, grønnsaker, nøtter, frø og spirer, mens eschewing noen produkter oppvarmet over 118 grader F. På grunn av sin restriktive retningslinjer og eliminering av kjøtt, meieriprodukter og korn , kosten kan gjøre det vanskelig å få tilstrekkelig næringsstoffer. Å vite hvilke vitaminer for å ta på seg den rå mat diett vil hjelpe deg å unngå ernæringsmessige mangel.

B-12

Etter å ha gransket nivåer av næringsstoffer langsiktige rå foodists, en studie publisert i oktober 2005 utgaven av Journal of Nutrition viser at 38 prosent av dietten tilhengere var mangelfull på vitamin B-12. Fordi de fleste former for rå diett er veganer --- disallowing kjøtt, meieriprodukter og egg --- kosthold eliminerer de viktigste kosten kilder til B-12, som er animalske produkter. For å holde seg frisk på en rå mat diett, rutinemessig ta et vitamin B-12 supplement er viktig.

Kalsium

Uten inkludering av melkeprodukter eller beriket mat, tenderer den rå vegansk diett for å være lav i kalsium. Ifølge Glessen Raw Food Undersøkelsen ble utført i 1997, rå foodists bruker ofte mindre enn anbefalt daglig inntak av kalsium, noe som kan øke risikoen for osteoporose og benbrudd. Tar et kalsiumtilskudd mens du spiser en rå mat diett kan hjelpe deg å opprettholde bein helse og unngå mangel.

Sink

Den Glessen Raw Food Studien fant at rå mat diett er lav i sinkholdige matvarer, og tilhengere av dietten pleier å være sink-mangel. Langvarig sinkmangel kan føre til nevrologiske skader og et svekket immunforsvar, så forbruker nok av dette næringsstoffet er kritisk. Fordi de høyeste kilder til sink er kjøtt og forsterkede frokostblandinger --- begge rå mat diett eliminerer --- ta en sink supplement er nødvendig for å holde seg frisk på denne dietten.

vitamin D

Vitamin D er en viktig faktor i bein helse, men det er bare til stede i en håndfull av matvarer --- ingen som rå mat diett tillater. De vanligste kildene er fisk og beriket melk. Mens eksponering for sol kan også produsere vitamin D, kan rå foodists som bor ved høye breddegrader eller i overskyet klima ikke får nok direkte sollys for å unngå mangel. Alle som følger en rå mat diett bør vurdere å ta et vitamin D supplement for å møte anbefalte krav.

Stryke

Selv om rå vegansk kosthold inneholder noen jernrike matvarer (for eksempel spinat), kjøtt og forsterkede frokostblandinger har de høyeste konsentrasjonene av jern --- og i den mest absorberbare form. Rå mat dieters som ikke spiser nok jern kan utvikle anemi, og menstruerende kvinner er enda høyere risiko på grunn av sin månedlige tap av blod. Hvis du spiser en rå mat diett og ikke når det anbefalte inntaket av jern, bør du vurdere en jern supplement for å øke din helse.