Hvordan gjør Modeller miste vekt raskt?

April 30

dietter

En modell gamle stand-by til vekttap er stort kalori-skjæring. Mange modeller starter en "rensing" diett av frukt, grønnsaker og juice. Faktisk, mange av dem bestemmer seg for å spise bare ett måltid per dag, mens du drikker juice eller vann for resten av dagen i stedet for å spise. Naturligvis, de unngå junk food og alkohol som pesten. Deres virtuelle "juice fast" gjør modeller for å miste opptil 10 pounds i vann vekt og bli slankere i tid for fotografering eller rullebane utseende.

usunne metoder

Det er noen fordel for påstanden om at modellene røyker sigaretter og bruke sigaretter for å dempe en appetitt. Å miste vekt, modeller kan kjede-røyk stedet for å spise square måltider, noe som gjør dem i stand til raskt å miste 5 til 10 pounds av vann vekt. Noen modeller kan også ta appetitt dempende slankepiller, som noen ganger kan gjøre dem føler seg kvalm rundt mat og holde dem fra å spise.

Trening

Modeller kan også bruke trening for å miste vekt raskt, befeste sin øvelse rutine ved å øke sin vekt motstand til å bygge mer muskler, og dermed øke deres metabolske vekt. De kan også kjøre en ekstra mil på tredemølle for å få fart langs fettforbrenningen. Stor øvelse betyr også at de forbrenner flere kalorier, og dermed føle sulten. For å kompensere, kan de spise et sunt, grunnleggende diett lav-fett proteiner, frukt og grønnsaker.