Hvordan hjelpe gravide Utvid

January 24

Hvordan hjelpe gravide Utvid


Når du er gravid og forfalt, du føler deg som om du har vært gravid for alltid. Hvis du er nølende om kunstig induksjon for å få arbeidsprosessen i gang, bør du vurdere de naturlige metoder beskrevet i denne artikkelen.

Bruksanvisning

1 Få noen til å massere anklene forsiktig. Dette området inneholder akupressurpunkter som kan stimulere livmoren til å trekke seg sammen og starte prosessen på arbeidskraft.

2. Gå for en rolig spasertur. I tillegg til å bistå barnet med å flytte inn i riktig posisjon, gå (eller svingende på en lekeplass swing) bruker tyngdekraften til å hjelpe naturen gå sin gang.

3 Påfør nattlysolje direkte til livmorhalsen. Dette homeopatisk middel har eksistert i svært lang tid. Nattlysolje inneholder stoffer som kan stimulere arbeidskraft under en forfalt graviditet. Noen sertifiserte jordmødre sverger til det.

4 Be partneren din til å massere brystvortene. Mange par har brukt denne teknikken med hell. Denne stimulering frigjør et hormon (oxytocin) som er nødvendig for fødsel prosess for å initiere.

5 Prøv å elske! Dette er en annen favoritt blant par som er forsinket. Etter at barnet er full sikt, kan milde elskov oppmuntre babyens ankomst. Dette er fordi morens kropp vil produsere oxytocin og fars kroppen vil produsere prostaglandiner. Begge hormoner er arbeids indusere når babyen er fullt utviklet og klar til å bli født.

Hint

  • Vent minst 72 timer etter å ha prøvd en metode før du går videre til neste.
  • En annen anekdotiske rette er for forfalte gravide mor å spise en tradisjonell italiensk rett av aubergine parmagiana. Angivelig, kan ingrediensene i denne oppskriften lokke selv den mest motvillige barnet til å forlate livmoren.
  • Vent til du har offisielt blitt erklært forfalt med en lege før du prøver noen metoder for igangsetting.