Eddik Bruker for Weight Loss

May 27

Eddik er laget av gjæring av etanol. Det medium i hvilket det er gjæret bestemmer hvilken type eddik. For eksempel er eple cider eddik gjæret fra apple must, mens balsamico er fra druemost. Fremgangsmåten frembringer hovedingrediensen i eddik, eddiksyre, noe som gir den karakteristiske syrlig smak. Eddik brukes i salatdressinger, som en matlaging ingrediens og for beising eller hjemme hermetisering. Forskere i Japan funnet nye bevis som eddik kan hindre opphopning av kroppsfett og vektøkning. Det er mange måter å bruke eddik for å dra nytte av denne vekttap evne.

Som en Drink

Den eddiksyre i eddik er ansvarlig for å kontrollere blodtrykket, blodsukkeret og fettansamlinger, ifølge Sciencedaily.com. Hvordan? Eddiksyre kamper fett ved å aktivere gener for forbrenning av fett, og dermed dempe fett opphopning i kroppen. Apple cider eddik er ofte brukt til å indusere vekttap. Årsaken er klar: Hvis det ikke er destillert, filtrert eller pasteurisert, inneholder eple cider eddik næringsstoffer, enzymer og organiske syrer som tjener til å undertrykke appetitten og øke metabolic rate.

For å gjøre et eple cider eddik drink, bland 1 til 2 ts av eple cider eddik i et glass vann og tilsett 1 eller 2 teskjeer honning. Dr. DC Jarvis, forfatter av boken "Folk Medicine", og en tilhenger av å bruke eple cider eddik for vekttap, foreslår drikking denne concoction før hvert måltid. Han fastholder at vekttap med denne prosessen er gradvis, men permanent.

salat~~POS=TRUNC

Mest grunnleggende salatdressinger er en kombinasjon av eddik, sunne oljer og en rekke urter og krydder. Å benytte seg av fett-busting kvaliteter eddik, lage din egen grunnleggende dressing: 1 del eddik, 3 deler olivenolje (eller sesamolje, rapsolje eller grapeseed olje), salt og pepper og din favoritt urt eller krydder. Hjemmelaget dressing har mange fordeler --- det har ikke tilsatt konserveringsmidler, ingen mettet fett eller kjemikalier.

Eksperimenter med forskjellige typer eddik: balsamico, granateple-tilført eddik, hvitvinseddik og rødvinseddik.

Culinary Addition

Når den brukes som en matlaging ingrediens, formidler eddik den sure smaken som kan forbedre visse retter. De fleste søte og sure asiatiske retter har eddik lagt for å gi dem den pikant smak. Barbecue saus ville ikke smake appetittvekkende uten snev av sur, høflighet av eddik. Hot og syrlige suppe har en sjenerøs mengde eddik. Eddik kan også brukes til å lage sauser, sauser, salsa, marinader og som en kjøtt mørsalt.

Eddik er også brukt til syltet grønnsaker. Ginger, agurk, gulrøtter, blomkål, hvitløk, chili peppers, rød paprika, reddiker, reddik og kinakål gjøre gode pickles. Bruk pickles som en siderett til å brenne fett til hvert måltid.

Gourmet Frukt Vinegars

Hvis du er ute etter interessante varianter av eddik for å legge til kosthold, prøv gourmet frukteddik. Sykdomsbekjempende fytokjemikalier i frukt eddik kan bli enda mer potent i fermen prosessen, ifølge en studie ved Memorial University of Newfoundland. De fant at når druene gjæret til rødvinseddik, flere fytokjemikalier er til stede. Bruk gourmet frukt eddik for å øke smaken i maten --- fra salater til glassert frukt til wok.

Gourmet frukt eddik kan være dyrt, men du kan lage din egen. Bare varme hvit eddik til under kokepunktet, kaste i frukt (aprikos, solbær, bringebær, kirsebær, viktige limes), kjølig, avkjøl og sil etter noen uker.