Smertefri måter å bli kvitt Skin Tags

May 29

Smertefri måter å bli kvitt Skin Tags


Skin tags er det vanlige navnet på en tilstand som kalles ancrochordons, en vekst som vanligvis oppstår på øyelokkene, nakke, mage, bryst og lyske områder. Selv om hud koder er vanligvis smertefri, de kan være smertefullt hvis gni mot klær eller gjenstander som for eksempel setebelter. Ansett en godartet vekst, hud koder som oftest ikke krever behandling, men mange velger å ha dem fjernet av kosmetiske årsaker. Skin tags er oftest funnet hos personer som er overvektige eller insulinresistens.

Salisylsyre

Salisylsyre er en keratolytic eller peeling agent, noe som fører til at huden til å felle sin ytterste laget når den brukes. Påfør salisylsyre direkte på huden tag, følger instruksjonene for bruk, forutsatt på flasken som det kommer i ulike forberedelser og konsentrasjoner. Sjekk med legen din før du bruker salisylsyre hvis du har nyre- eller leversykdom, diabetes eller dårlig sirkulasjon. Salisylsyre skal ikke brukes på sensitive hudområder som ansikt eller lyske.

Apple Cider Eddik

Apple cider eddik brukes som et hjem rette for mange forhold, blant annet hud koder. Begynn med grundig vask det berørte området med varmt vann og såpe. Bruk en bomullsdott dynket i eple cider eddik og forsiktig bearbeid det på huden tag. La eple cider eddik på huden i ca 15 minutter og deretter vaske det av. Gjenta dette flere ganger per dag inntil huden tag tørker opp og faller av.

Blood Root

Bloodroot er en svart salve og er en naturlig behandling for flere hudsykdommer. Bloodroot inneholder en orange-rød lateks, som oksyderes når de utsettes for luft, snu svart eller mørk brun. Bloodroot påføres som et lim til huden og er en effektiv behandling for å fjerne hud koder. Ikke la denne behandlingen på for lenge fordi det vil også fjerne sunn hud, som potensielt kan føre til arrdannelse.

Clear Nail Polish

Vask forsiktig det berørte området med varmt vann og såpe, la det lufttørke før du bruker neglelakk. Påfør et tynt lag med klar neglelakk på huden tag, to ganger om dagen. Fortsett å gjøre dette til huden tag tørker opp og faller av. Må ikke brukes på mer følsomme hudområder som ansikt eller lyske.

Prosedyre

Bruke tanntråd eller en annen tynn snor for å binde rundt stammen av huden tag. Dette vil utrydde blodtilførselen til huden tag, forårsaker den til slutt faller av. Denne metoden er vanligvis effektive etter noen dager. Skin tags kan vokse tilbake ved hjelp av denne metoden fordi basen er igjen intakt.