Muntlig chelation Farer

April 21

Oral chelatering er en farlig medisinsk behandling anvendes for å fjerne giftige tungmetaller fra kroppen. Gelateringsmidler inn i kroppen gjennom munnen, vanligvis kombinert med vitaminer som et supplement, og binder seg til metaller, slik at de kan bli renset gjennom urinering. Oral chelation pliktes ikke krever medisinsk tilsyn og mange chelatdannere kan kjøpes uten resept.

Enkel tilgang til muntlig chelation produkter og utstyr gir et falskt inntrykk av at det er en godartet prosedyre. Hjem behandling, men bør gjennomføres med full bevissthet om muntlig chelation farer. Komplikasjoner og bivirkninger kan mange og potensielt dødelige.

Feilmedisinering medisinering~~POS=HEADCOMP

The Food and Drug Administration (FDA) rapporterer om en rekke dødsfall har oppstått som følge av feilmedisinering i chelation behandlinger, spesielt involverer EDTA. Edetat dinatrium-edetat og kalsium-dinatrium er begge chelateringsmidler, og begge er referert til som "EDTA" i markedsføring og emballasje. Likheter mellom de to har ført til flere tilfeller av dødelig forvirring.

Edetat kalsium dinatrium er godkjent av FDA for behandling av alvorlig blyforgiftning. Edetatdinatrium, FDA godkjent for akuttbehandling av kritisk høyt kalsiumnivå i blodet, og for å regulere hjerterytmen, har vært et uhell administreres i stedet for edetat kalsium dinatrium. Feilen fører til en alvorlig nedgang i kalsiumnivå i blodet som har vist seg dødelig hos barn og voksne.

uriktig bruk

FDA advarer forbrukerne at feilaktig bruk av EDTA kan være dødelig. Mange populære bruk av EDTA har ikke blitt godkjent av FDA. Promotion og vage emballasje kan villede forbrukerne om muntlig chelation farer og fordeler. Hjertesykdom og autisme er blant de mest populære lidelser feilaktig behandlet med EDTA chelation terapi.

mineral Nedbryting

Oral chelation bærer en høy risiko for mineralmangel. Dr. Elmer M. Cranton, forfatter og chelation ekspert, advarer om at EDTA fortsatt i stor grad ikke-absorbert når det tas oralt. Cranton rapporterer 95 prosent av EDTA fortært av munnen vil forbli i fordøyelseskanalen, binding til essensielle kosten næringsstoffer og resulterer i malabsorpsjon. Mange mennesker kan velge å forlenge behandling for å oppnå bedre resultater, men å gjøre det kan føre til mer alvorlige mineralmangel. Forbrukerne må ikke forveksles med muntlig chelation produkter som kombinerer chelatmidler (som EDTA) med vitaminer. Tilskudd som gis er ikke tilstrekkelig for å bekjempe reduserende effekten av EDTA.

tromboflebitt

WebMD.com lister tromboflebitt, en tilstand karakterisert ved svelling og irritasjon i et område av årer, som en potensiell bivirkning. Pasienter som bruker muntlig chelation produkter for å behandle hjerte eller sirkulasjonsproblemer bør søke medisinsk behandling umiddelbart dersom de opplever tromboflebitt som det kan tyde på en eksisterende blodpropp har frittliggende og avansert.

Bivirkninger

WebMD.com advarer selv lav dose chelation kan gi bivirkninger. Pasienter kan oppleve hodepine, økt blodtrykk, lavt blodsukker, og hudutslett.

Bedrageri

Selgere av muntlig chelation produkter rutinemessig gjør falske påstander om behandlings potensielle helsefordeler. The National Council Against Health Fraud rapporterer FDA har kjempet distributører løpet bevisst villedende uttalelser i emballasje og markedsføring i flere tiår. FDA problemer advarsel til forbrukerne at ingen ikke-resept muntlig chelation produkt noensinne har søkt eller fått FDA-godkjenning for sikkerhet eller effektiv behandling av enhver tilstand.

placebo Effect

Illusjonen av effekt er blant de største muntlig chelation farer. Forbrukere som har blitt overtalt av uredelige påstander kan også bli overbevist produktene er effektive selv når ingen bevis for forbedring finnes. Forhold forbrukere forsøker å behandle er ofte alvorlige og krever reell medisinsk oppmerksomhet. Lider som tror en hjertesykdom blir reversert av disse produktene, til tross for at ingen bevis for forbedring, kan utsette tilgang legitim behandling. Illusjonen av muntlig chelation effekt i behandling av alvorlig sykdom kan føre til irreversible skader eller død.