Kull Cures

August 25

Kull Cures


Aktivt kull er en fin svart pulver som er luktfri, smakløs, giftfri og helt naturlig. Det er også en av de mest kraftfulle avgifte midler som er kjent. Den brukes i både vestlige og alternativ medisin på grunn av sin allmenn anerkjennelse som en trygg og effektiv behandling av flere lidelser. Mange kull botemidler er godt kjent, mens noen av trekull helse fordeler er akkurat nå blir kjent.

Hva det er

Aktivt kull er typisk fremstilt ved oppvarming av skallet av kokosnøttskall i fravær av luft. Det resulterende formørket materiale blir deretter malt til et fint sort pulver. Kjemisk er det materiale urene karbon i hvilket vann og flyktig vegetasjons substanser er blitt fjernet. Aktivt kull er ikke det samme som det trekull som brukes for brann griller. Trekull briketter er kombinert med flyktige bensin stoffer og bør ikke tas internt.

Hvordan det fungerer

Aktivt kull er et ekstremt porøst materiale. Når det tas inn i legemet, tiltrekker aktivt kull toksiner, gasser, tungmetaller og andre skadelige kjemikalier. De skadelige stoffene blir nøytralisert av karbon og deretter skilles ut fra kroppen via tarmen. Aktivt kull har evnen til å fjerne stoffer i mengder som er mange ganger sin egen vekt. Som aktivt kull beveger seg gjennom kroppen, tiltrekker seg skadelige stoffer i sine porøse granulater, betyr det ikke forstyrre eller påvirke noen av kroppens naturlige prosesser, noe som gjør det til en trygg og effektiv avgift behandling.

felles behandling

Den mest vanlige bruken av aktivt kull er til behandling av forgiftning. Ifølge National Institute of Health, "Aktivt kull er anslått til å redusere opptaket av giftige stoffer opp til 60%." Det aktiverte trekull er i stand til å nå alle deler av den lille og store tarmkanalen, slik at så mye av det giftige stoffet som mulig er fjernet.

alternative behandlinger

Kull har blitt brukt til å kurere en rekke plager, inkludert dårlig ånde og bistikk. Det er nyttig for en rekke gastrointestinale lidelser, inkludert gass (luft i magen), kvalme og lindre diaré. Det har også vært brukt i kombinasjon med andre legemidler for å behandle gjær infeksjoner hos kvinner.

advarsler

Aktivt kull absorberer mat næringsstoffer, vitaminer og mineraler sammen med giftige stoffer når den beveger seg i hele kroppen. Selv om dette ikke skulle være et problem i en kortvarig behandling, for eksempel ved behandling av forgiftning, kan det være skadelig hvis den trekull behandling blir brukt på lang sikt. Også, hvis en person har noen form for intestinal blokkering, det er ikke foreslått at aktivt kull brukes.