Galleblæren og leveren rensing

October 29

Leveren og galleblæren er designet for å rense kroppen for giftstoffer, men en galleblæren og leveren flush kan gi disse organene en ekstra boost. En lever / galleblæren rens er et alternativ for de som ønsker å fjerne giftstoffer fra kroppen.

Funksjon

Intern leveren og galleblæren rensing sies å kjøre skadelige kjemikalier og bakterier fra kroppen akkumulert fra kosthold, miljøgifter og inge medisiner.

typer

Spyling av leveren og galleblæren er gjort ved hjelp av juice og vann forbruk, Epsom salter, oljer, og valgt urte og enzymatiske kosttilskudd. Disse programmene tar vanligvis to til tre dager.

fordeler

Spyling av leveren og galleblæren sies å hjelpe til med vekttap, kreftbehandling og eliminering av fett, parasitter, og til og med gallestein.

betraktninger

Bivirkninger av en flush er kvalme, oppkast og diaré, og sammentrekninger av galleblæren resulterer i gallestein å bli sittende fast i gallegangen. Det er ingen medisinske bevis som støtter effekten av en lever- eller galleblæren flush.

advarsler

Rensing leveren og galleblæren er ikke en kur for noen medisinsk tilstand og medisinsk behandling bør søkes for alle og alle medisinske tilstander. Lever / galleblæren flush kan utgjøre en alvorlig helserisiko når den ikke er nøye overvåket av en lege.