Holistisk Cures for infeksjon

January 9

Holistisk cures har eksistert i svært lang tid. Mange sivilisasjoner visste hvordan å kurere visse plager uten bruk av medikamenter eller narkotika. Fra inntak planter eller drikker naturlig juice, det er mange hjem rettsmidler som du kan ha rett i skapet. Infeksjoner av mange slag kan bli helbredet uten et besøk til apoteket.

Hva er en infeksjon?

En infeksjon oppstår når et fremmedlegeme kommer inn i en vert (kroppen) og begynner å negativt påvirke deg. Infeksjonen bruker vertens naturressurser til å vokse. I utgangspunktet, strømmer det ut av sunn kropp. I de fleste tilfeller, når det er en infeksjon vil det være betennelse. Infeksjoner kan føre til smerter, koldbrann, kroniske sår og død hvis den ikke behandles.

Apple Cider Eddik

Apple cider eddik har mange helbredende egenskaper. For hudproblemer, kan du DAB litt på det infiserte området eller spray litt gjennom en sprayflaske på infeksjonen. Mange interne infeksjoner, for eksempel en blære infeksjon eller urinveisinfeksjon kan bli kurert ved å drikke eple cider eddik. Bare en capful, eller en spiseskje er nok til å kurere. For vedvarende infeksjoner, fortsette i noen dager.

Kalsium

I mange infeksjoner, fortsetter veksten fordi infeksjonen finner miljøet det i optimal vekst. Mange bakterier og virus trives i en tilstand som er litt surere. For å senke syre nivåer, vil øke kalsiuminntaket redusere surhet. Dette vil i sin tur skape et mindre enn ideelt miljø for bakterier og virus til å trives i.

kamille te

Ingrediensene i kamille te har fantastiske kvaliteter som bidrar til å bekjempe infeksjoner. Ikke bare vil det gjøre underverker hvis tatt internt, men det bidrar til å fjerne infeksjoner på huden. Lag en sterk pott av kamille te og vente på det å kjøle ned slik at du ikke brenner deg. Deretter suge den infiserte huden i te i 15 minutter. For interne infeksjoner, vil drikke te for noen dager kurere problemet.

Forsiktighetsregler

Sørg for at du konsultere en medisinsk faglig når håndtere infeksjoner. Noen infeksjoner kan secondaryt oa større problem at du ikke vet om. Oppsøk en lege for å være sikker på at det ikke er et større problem å håndtere. Sørg også for at kurer diskutert er kompatible med eksisterende helseproblemer du måtte ha. For eksempel er hjertepasienter advart mot å øke inntaket av kalsium. Medisinsk fagpersonell bør alltid kontaktes før du gjør noen endringer i kostholdet.