Hva kan jeg forvente under en asiatisk massasje?

May 29

Hva kan jeg forvente under en asiatisk massasje?


Massasje har vært praktisert som et alternativ medisin i India og det fjerne Østen i århundrer. Populariteten til massasje er økende i USA og mange massører studere og praktisere Asiatiske massasje metoder. Holistisk former for trening som yoga og pilates kombinert med vanlig massasje er en fitness diett som mange mennesker praksis. Vite forskjellene på de ulike typer asiatisk massasje før du velger den beste for ditt behov.

Thai Massage

Fokus for Thai massasje er arbeider av ulike trykkpunkter over hele kroppen. Under massasje vil du bedt om å strekke og puste til visse tider. I de fleste tilfeller ender en thai-inspirert massasje med en tradisjonell ritual ment å inspirere avslapning.

kinesisk massasje

Kinesisk massasje, eller "tui na", fokuserer på akupressur å flytte kundens qi (uttales "Chee") for å hjelpe i aktivering av kroppens unike helbredende mekanismer som er forskjellig for hver person. Kinesisk massasje er ment å hjelpe sinnet i tillegg til kroppen ved å helbrede både samtidig og få dem til å fungere som en.

japansk massasje

Japansk massasje, eller "Shiatsu", er utformet for å fremme og balansere energi i kroppen. Du kan oppleve smerter ved første mens terapeuten bruker sin tommelen, palmer og fingrene til å legge trykk på kroppen, men som bør avta etter hvert som du blir vant til opplevelsen. Formidle noen smerte til massasje terapeut, slik at han kan skreddersy massasje til kroppen din. Japansk massasje er ment å fokusere på sirkulasjonssystemet og nervesystemet mens trening muskler til å være mer fleksibel.

indonesisk massasje

Indonesisk massasje finner terapeuten bruker alle deler av hånden med fokus på knokene til å kna og massere musklene. Indonesisk massasje er ment å stimulere musklene og forbedre og vekke nervene. Målet er å redusere noen spenning eller smerte at klienten er å håndtere. Forvent innledende smerte, men husk at healing vil skje over tid.