Hvordan spise fiber rik mat for å miste vekt

March 7

Hvordan spise fiber rik mat for å miste vekt


For de som gjør et forsøk på å gå ned i vekt, kan prosessen virke ganske vanskelig i begynnelsen. Mye av vekttap er et resultat av skiftende tannhjul i forhold til hva man spiser og hvordan maten forbruk er sett. En av de beste måtene å akselerere vekttap prosessen trygt er å innlemme fiberrike matvarer i kostholdet ditt. Fiber bidrar ikke bare til å bekjempe kolesterol og hjertesykdom, men kan skape en følelse av "fylde" i kroppen når det spises i store mengder, som kan hjelpe til med vekttap.

Bruksanvisning

1 Spis en frokost som er rik på frukt og korn. En av de beste måtene å innlemme en stor mengde fiber i kostholdet ditt er å ha kornblanding og frukt til frokost. Bringebær, jordbær og bananer er høy i fiber, og hver frukt kombinerer fint med en skål frokostblanding. Pass på at frokostblanding du velger er lav i sukker og tilsetningsstoffer. For en enda tyngre løft av fiber, erstatte varmt havregryn til frokostblanding.

2 innlemme korn i lunsjen når det er mulig. Brun ris, fullkornspasta og perlegryn bygg er alle fiber-rik mat. Dampede grønnsaker og magert kjøtt som kylling eller reker sammen med en fiber-rik korn slik som brun ris gjør for en sunn lunsj som vil bære med seg alt av fiber du trenger for en dag. Se inntaket av korn, men de er ofte høyt innhold av karbohydrater, som kan inhibere vekttap prosessen.

3 Baser dine middager på et jevnt inntak av grønne grønnsaker. Brokkoli, erter og rosenkål er alle fiberrike grønne grønnsaker som kan tilberedes på en rekke forskjellige måter. Grønne grønnsaker er lav i fett og fullpakket med næringsstoffer, noe som gjør dem til de perfekte go-til mat for alle som ønsker å gå ned i vekt. Arbeide for å innlemme minst en porsjon (1 kopp) av grønnsaker i din dinner måltid.

Hint

  • Arbeide for å inkludere minst tre dager med moderat trening i din livsstil for å oppnå maksimal vekttap.
  • Ta alltid kontakt med lege før man følger en diett eller vekttap plan.