Hvordan gjøre hengende Abdominal Leg Lifts

November 23

Hvordan gjøre hengende Abdominal Leg Lifts


Hengende leg heiser er en effektiv øvelse for målretting magemusklene mens du arbeider hele kjernen. Denne øvelsen krever overkroppen styrke til å stabilisere hengende kroppsstilling som magemusklene engasjere å heve lengre ben. Legge leg heiser til treningen rutine to til tre ganger per uke vil bygge din abdominal muskelstyrke og tone. Mage er en utholdenhet muskler, så satse på 15 til 20 repetisjoner hver gang du gjør denne øvelsen. Disse repetisjoner kan være ferdig i flere sett til du bygge den nødvendige styrke og teknikk for å fullføre en komplett sett med repetisjoner.

Bruksanvisning

Bruksanvisning

1 Hang med bena utvidet fra en pull-up bar i en over-hånd grep. Stabilskuldrene i en nøytral posisjon som opprettholder avstanden mellom skuldrene og ører.

2 Løft rette bein i 90 grader ved hjelp av nederste magemusklene for å starte bevegelsen. Pust ut mens du løfter bena. Ikke la kroppen din til å svinge eller bruke momentum til å løfte bena.

3 Senk beina sakte med kontroll. Innhalere som du senke beina. Stabilisere kjernen og overkroppen som du senke beina for å minimere svingende.

4 Gjenta bevegelsen til grep eller Mage tretthet. Hvil i 30 sekunder før du fortsetter dine repetisjoner.