Omega XL fiskeolje Vs. Vitalchoice Salmon Fish Oil

August 12

Omega XL fiskeolje Vs. Vitalchoice Salmon Fish Oil


Omega XL og VitalChoice bruke ulike kilder og metoder for fremstilling av deres omega-3 fatty acid kosttilskudd. På grunn av dette, ernæringsmessige verdier av kosttilskudd er ikke identiske. Andre forskjeller mellom disse svært markedsført og høyt priset kosttilskudd, også.

Omega-3 og fisk

Omega-3 fettsyrer er essensielle for vekst, og de støtter kardiovaskulær helse. De kan ikke produseres av kroppen så må innhentes gjennom kosten

Fisk er blant de beste kildene til det sunne fettet. The American Heart Association anbefaler at folk spiser minst to porsjoner fet fisk hver uke. Mange tar fiskeolje kosttilskudd i stedet. Fiskeolje inneholder dokosaheksaensyre (DHA), som er en omega-3 fettsyre mest forbundet med kardiovaskulær helse.

ingredienser

XL Omega Fish Oil er laget av olje av New Zealand grønne lipped blåskjell (Perna canaliculus) og andre omega fettsyrer. Tilhengere av den grønne lipped musling hevder at den høye konsentrasjonen av DHA sammenlignet med den vanlige fiskeolje gjør den overlegen. XL Omega informasjons sier at formelen er 175 ganger kraftigere enn lakseolje.

VitalChoice Salmon Fish Oil er laget av lakseolje fra hodene til vill Alaskan Sockeye laks. VitalChoice hevder at mens supplement inneholder en lavere mengde DHA (220 mg per porsjon) enn mange andre merker, er det sunnere enn bearbeidede former og lettere absorbert.

Koste

Per våren 2010, prising for de to fiskeolje merkevarer var som følger:

En 30-serving flaske (60 kapsler) av XL Omega Fish Oil koste $ 49.95. En 30-serving flaske (90 kapsler) av VitalChoice Salmon Fish Oil koste $ 24.

Seksti porsjoner med XL Omega Fish Oil koste $ 89,95, og 60 porsjoner av VitalChoice Salmon Fish Oil koste $ 40.

XL Omega kunder får en gratis 30-serving flaske med sin første bestilling, og VitalChoice tilbyr væske, sitron-flavored og små-kapsel varianter til priser som ligner på de av den vanlige kosttilskudd.

Kjøpe pakker fortsetter å øke for størrelse og pris, med XL Omega lading omtrent dobbelt pris av VitalChoice.

selskapets retningslinjer

Både XL Omega og VitalChoice ta seg friheter med kunders informasjon. Selv om disse handlingene er nevnt på selskapets nettsider, kan det være enkelt for kundene å overse dem.

Den fine print på XL Omega Nettstedet inneholder setningen, "Etter at du har mottatt den første forsendelsen, vil vi fortsette å enkelt sende deg en ny forsyning av produktet (e) du har valgt ovenfor. Dette beløpet vil bli fakturert til samme konto brukes i dag. Free Bottle på bare første orden. Avbryt når som helst. "

På Personvern og sikkerhet side av VitalChoice nettstedet er uttalelsen, "Like mange direkte-post forhandlere, vi noen ganger gjør våre postlister (fysiske adresser bare) tilgjengelig for utleie eller utveksling med anerkjente, likesinnede selskaper. Hvis du ikke gjør det vil din fysiske adresse delte, må du fylle ut og sende inn skjemaet nedenfor. "

betraktninger

Som med alle fiskeolje, kan disse merkene føre gass, oppblåsthet, raping og diaré. I tillegg er giftstoffer som finnes i sjømat, som kvikksølv og polyklorerte bifenyler (PCB), kan dukke opp i fiskeolje kosttilskudd. Det er generelt akseptert, men at fordelene med en fisk-tunge kosthold og fiskeolje kosttilskudd oppveier risikoen ved å konsumere giftstoffer.