Benzen og Fibromyalgi

April 14

Benzen og Fibromyalgi


Fibromyalgi (også kalt fibromyositis, fibromyalgi syndrom og fibrositt) er et syndrom som inkluderer symptomer som generalisert smerte, tretthet, ømme områder, søvnproblemer, psykiske problemer og unormal smerte behandling. Ifølge National Fibromyalgi Association, "Et syndrom er en samling av tegn, symptomer og medisinske problemer som har en tendens til å oppstå sammen, men er ikke knyttet til en bestemt, identifiserbar årsak." Fibromyalgi har vært knyttet til eksponering for benzen gjennom anekdotiske rapporter bare. For tiden, medisinske studier mangler bekreftelse med hensyn til forbindelsen mellom benzen og fibromyalgi.

Identifikasjon

Fibromyalgi har ikke en spesifikk, identifiserbar årsak. The National Fibromyalgi Association sier, hva er forstått om tilstanden er at "De fleste forskere er enige om at Fibromyalgi er en sykdom i sentral behandling med nevroendokrin / neurotransmitter feilregulering." Noen som lider av fibromyalgi føler smerte intenst, på grunn av en abnormitet i sensorisk prosessering. Hva forskerne kjenner igjen er at det er en økning i en substans i ryggmargen bare kalt & # 039; p & # 039.; Dessuten er der redusert blodstrømmen i thalamus området i hjernen, minsket serotonin og tryptofan, en tilstand som omtales som HPA-akse hypofunksjon og uregelmessig cytokin funksjon.

benzen Betraktninger

Den kjemiske benzen er et karsinogen ifølge Healthy.net. Benzen er funnet i miljøet, fra bil-utslipp, olje og kull. Mange produkter er laget av benzen, for eksempel fargestoffer, fibre, løsningsmidler, vaskemidler og kjemikalier. Det er i brus og andre matvarer. Sammenhengen mellom eksponering for benzen og fibromyalgi er mer av en implisitt tilkobling og ikke en direkte sammenheng.

For eksempel indikerer ProHealth at 20 til 47 prosent av fibromyalgi tilfeller tror de har flere kjemiske følsomhet (MCS). Denne tilstanden er en alvorlig reaksjon på kjemisk eksponering. Troen på at benzen er ansvarlig delvis for MCS, er uttrykt ved Miljø Sykdom Resource.

Industrial eksponering

En pågående sak i Tonawanda, New York, innebærer at eksponering for benzen er en mulig årsak til fibromyalgi. Betydningen av saken er at senator Charles E. Schumer offentlig gjør referanse, men han gir ikke spesifikke vitenskapelige studier for å underbygge påstanden. The Senator & # 039; s hjemmeside siterer: "En studie finansiert av EPA og DEC som fant sted mellom juli 2007 og juli 2008 viste at benzen nivåer i mange områder i og rundt byen Tona er opptil 75 ganger høyere enn New York State Department of Environmental Conservation anbefalte retningslinjer. "

Han fortsetter med å forklare at i området rundt Tona, fibromyalgi og andre forhold, for eksempel kreft, forekommer ved uregelmessig høye priser. Centers for Disease Control and Prevention forklarer at det finnes skadelige helseeffekter på kroppen og immunsystemet fra langvarig eksponering for benzen. Implikasjonen er at benzen kan være involvert i fibromyalgi tilfeller, men er sammenhengen noe uklar uten vitenskapelige studier for å sikkerhetskopiere den.

Toksiner og Fibromyalgi

Ifølge Stein Ortopedisk Associates, PA, giftstoffer bidra til fibromyalgi. De sier også at benzen, sammen med mange andre kjemikalier kan skade sentralnervesystemet. Dette fører til nevrotransmitterne serotonin og dopamin til å bli tømt i kroppen.

Forskning

Fibromyalgi, multippel kjemisk sensitivitet og selv Golfkrigen syndrom har en viktig del til felles. Betingelsene alle viser lave nivåer av glutation, en viktig kjemisk avgiftning. Ifølge Miljø Sykdom Resource, er forskerne nå studerer dette problemet. Fordi MCS er knyttet til benzen og har lavt nivå av glutation til felles med fibromyalgi, bør forsknings gi bedre forståelse av benzen og andre giftstoffer i fibromyalgi.