Hjem rette for Muscle Nedbryting

September 3

Muskel uttømming er en tilstand når legemet mister muskelvev på grunn av alvorlige helsemessige faktorer som underernæring, lammelse, hormonelle problemer, menopause eller diabetes, så vel som å kaste bort syndrom hos pasienter som lider av AIDS, kreft og kronisk nyresykdom. Visse urter og massasje terapi har vist seg å hjelpe noen pasienter regenerere sin muskelvev raskere. Men de har ennå ikke blitt godkjent av FDA for å være vanlige kurer for muskel uttømming. Derfor, ta kontakt med lege eller apotek før du prøver disse hjem rettsmidler.

Flax Seed

Flax frø inneholder rikelig næringsstoffer og har kraftige antioksidantegenskaper. Deres høyt innhold av proteiner og mineraler hjelpe energi til kroppen, øke utholdenhet og tillater musklene å leges raskere etter en skade. Ta 1-2 ss. av bakken linfrø en dag ved å legge det til frokostblanding, milkshake eller annen mat. Du kan også ta 1-3 ss. av linfrøolje daglig ved å legge det til din drikker eller tar det klart. Flax frø vanligvis ikke forårsake uønskede bivirkninger. Men på grunn av det høye fiberinnhold, kan noen mennesker oppleve diaré eller mageubehag.

ingefær

Ingefær er ikke bare en kulinarisk krydder, men har også blitt brukt for sine medisinske formål i århundrer i India og Kina. Dette bitter urt kan bidra til å forbedre kardiovaskulær helse, hjelp i fordøyelsen, lindre kvalme, lette muskelsmerter og megle muskel utvinning. Du kan bruke friske røtter i matlaging, drikke ingefær te eller ta innkapslede ingefær ekstrakter. Ifølge University of Maryland Medical Center, bør den daglige ingefær inntak for en voksen ikke overstige 4 g. Selv om bivirkninger er svært sjeldne, kan overdrevent forbruk av ingefær føre til halsbrann, diaré og muntlig irritasjon.

Siberian Ginseng

Sibirsk ginseng er kjent for sin evne til å hjelpe lindre trøtthet og bekjempe stress. Stress øker nivået av kortisol, et hormon som kan føre til muskelvevet å bryte ned. Ved å redusere stress, sibirsk ginseng kan derfor forebygge muskel tap og bedre fysisk utholdenhet. Dette gunstig urt er tilgjengelig i ulike former: tabletter, flytende ekstrakter, kapsler og tørkede røtter for te. På grunn av dens mulige bivirkninger, for eksempel høyt blodtrykk og søvnløshet, bør du konsultere legen din om riktig daglig dose.

massasje~~POS=TRUNC

Å ha en hel kroppsmassasje er noe de fleste profesjonelle kroppsbyggere gjør rutinemessig som en del av deres muskelbyggende programmer. En massasje forbedrer blodsirkulasjonen, reduserer muskelspasmer og strekker stramme muskler. Plus, det reduserer stress og skaper en dyp følelse av velvære som resulterer i et lavere nivå av kortisol. Hvis det å ha noen masserer kroppen din er ikke noe du er komfortabel med, vil en god massasjestol også gjøre susen. I dag finnes det ulike typer massasje stoler som kan gi deg en avslappende massasje fra topp til tå.