Bivirkninger av en lekker hjertet ventil Hvis ikke reparert

April 23

Hjerteklaffene er passasjer som slutter kamrene i hjertet ditt, så vel som den store venen og arterien som fører blod til og fra hjertet. Hvis hjerteklaff feil, kan blodet lekke tilbake i den delen av hjertet ditt det bare igjen, forårsaker visse symptomer og utgjør en risiko for komplikasjoner.

Identifikasjon

Lekk hjerteklaffer er kjent som hjerteklaffsykdom, ifølge US National Library of Medicine.

årsaker

Mulige årsaker til hjerteklaffsykdom omfatter revmatisk feber, skade fra infeksjoner eller hjerteinfarkt, aldring, fødselsskader, syfilis og en bindevevssykdom som kalles myxomatøse degenerasjon.

Typer Symptomer

Vanlige symptomer på hjerteklaffsykdommer eller en lekker hjerteklaff inkluderer brystsmerter, hjertebank, hodepine, tretthet, svimmelhet, økning eller reduksjon i blodtrykk, kortpustethet og magesmerter.

risiko

Hvis ikke reparert, en lekker hjerteklaff setter deg i fare for å utvikle hjertesvikt, hjerneslag, blodpropp, en livstruende infeksjon som kalles endokarditt og selv plutselig død, ifølge National Heart, Lung and Blood Institute.

Løsning

Kirurgisk reparasjon eller hjerte ventil erstatning er de vanligste behandlinger for en lekker hjerteklaff, ifølge University of Virginia Health System.