Optiske illusjoner til Hjelp Sleep

October 18

Optiske illusjoner til Hjelp Sleep


Drømmer og visualisering i tankene er begge styrt av den samme delen av hjernen: den sekundære visuelle cortex. En avslappet mentale tilstand er kjent som Alpha, er en halvsøvne tilstand av dagdrømmer kjent som Theta og en tilstand av dyp søvn er Delta. Visualisering optiske illusjoner kan hjelpe lure hjernen din til å bygge bro over gapet mellom total våkenhet og en flukt inn i drømmene.

Illusjonen av bevegelse

Illusjoner som bruker fortsatt mønstre for å formidle bevegelse kan være spesielt villedende. Selv når du vet hvordan illusjonen er satt sammen, fortsatt insisterer sta øyet den er i bevegelse. Et eksempel er en illusjon av Akiyoshi Kitaoka som skildrer gule frø figurer på en lilla bakgrunn. De er anordnet på en slik måte som for å formidle bølger, noe som gjør øyet se sjøgang bevegelse bak bildet. Ser på dette før sengetid kan gjøre at du føler deg som om du blir rocked å sove på en svak tidevannet.

doble Images

Mange optiske illusjoner stole på bilder som ser ut som to ting samtidig. Det klassiske eksemplet er den unge kvinnen med hodet vendt, som også kan være en gammel kvinne med en stor nese. Et annet bilde har et eldre ektepar stirret på hverandre, som også kan være to musikere som sitter ved en fontene. Visualisere disse som du sovner vil hjelpe starte surrealistisk mentale prosessen med drømmer, som samler sammen ulike deler av din underbevissthet til å danne et fullstendig bilde.

Color Illusions

Noen illusjoner er basert på merkelige farger, som øyet ordner når det ser vekk. Et klassisk eksempel er et flagg som består av en oransje boks på en grønn bakgrunn med svarte striper. Stirre på sitt senter i et minutt, og deretter se på et hvitt ark. En rød, hvit og blå flagget vil sveve i din visjon. Meditere på farger er en avslappende måte å sovne, selv om du har å lure øyet til å gjøre det.

Infinite Illusions

Kunstneren MC Escher var en mester i å viser strukturer som rundet uendelig, for eksempel en trapp som steg opp i en endeløs loop. Hvis du er en visuelt orientert person, kan du være i stand til å holde en enklere versjon av denne endeløse trappen i tankene dine til å tenke som du sovner. Dette fungerer på samme prinsipp som å telle sauer. Endeløse gjentakelser er både beroligende og kjedelig nok å lulle den sliten sjel inn i bevisstløshet.