Holistisk måter å kurere UVI

April 22

En urinveisinfeksjon, eller UTI, er en vanlig medisinsk tilstand der nyrene, blæren, urinrøret og / eller urinledere bli infisert og betent. Dette skjer når bakterier som normalt er spyles fra kroppen tillates å vokse og blomstre. UVI er svært vanlig, spesielt hos kvinner. Ifølge National Institutes of Health, UVI står for mer enn 8,3 millioner lege besøk i året. Antibiotika er vanligvis nødvendig for å fjerne infeksjonen, men det er noen helhetlig rettsmidler du kan prøve hjemme.

Fluids

Selv om urinering kan brenne eller være smertefullt når du har en urinveisinfeksjon, drikke rikelig med væske og bor hydrert gir en jevn kilde til urinen, noe som kan bidra til å skylle infeksjonen forårsaker bakterier ut av kroppen. Prøv å drikke mellom seks og 10 fulle glass med væske hver dag. Vann er et godt valg, så er mange fruktjuicer. Unngå å drikke sitrus juice og koffeinholdige og kullsyreholdige drikker fordi de kan irritere urinveiene og gjøre deg mer ubehagelig.

Tranebærjuice

Det er noen debatt blant leger og medisinske eksperter om tranebærjuice er fordelaktig når du har en urinveisinfeksjon. Klinisk forskning har vist at den har antibakterielle egenskaper som kan bidra til å fjerne en urinveisinfeksjon, men noen leger tror du ville ha å drikke store mengder av det for det å være gunstig. Uansett, mange sverger ved den rette, og leger ofte anbefaler det. Hvis smaken av tranebær juice er for sterk for deg, prøv å fortynne det med vann eller eplejuice.

Bakepulver

Urin er veldig surt av natur, så å redusere syreinnholdet i urinen kan bidra til å lette noe av smerte og ubehag som er vanlig når du har en UTI. En måte å gjøre urinen mindre syrlig er å konsumere natron. Prøv å legge en halv teskje av det til en full glass vann en eller to ganger om dagen. Dette kan være spesielt nyttig når du først merker tegn på en urinveisinfeksjon.

Vitamin C

Vitamin C virker nesten som en naturlig antibiotika i kroppen, hindrer bakterier fra å vokse og formere seg. Spise en diett rik på vitamin C eller ta en vitamin C-tilskudd kan bidra til å forhindre og behandle UVI. Gode ​​kosten kilder til vitamin C er sitrusfrukter, papaya, paprika, brokkoli, blomkål, spinat og rosenkål.