Hvordan forberede aktivt kull

April 14

Hvordan forberede aktivt kull


Aktivt kull er en enkel og effektiv motgift for flere giftstoff. Det blander seg med vann, og kan svelges med minimalt ubehag for pasienten. Aktivt kull virker ved å feste til kjemiske molekyler før de blir absorbert av kroppen og bærer seg ut gjennom avføring. Charcoal må tas like etter at en gift er inntatt for å absorbere giften før den når kroppens blodstrømmen.

Bruksanvisning

flytende Suspension

1 Åpne en flaske av aktivt kull. Hver flaske inneholder en standard dose på 50 gram pulverisert aktivert trekull. Dersom kull har deigete inni flasken, riste den for å bryte opp kull.

2. Tilsett 400 ml vann til flasken for en full voksen dose. Noen flasker har en liten linje på siden for deg å fylle det opp til med vann. Et barn størrelse dosering er en halv flaske. Dersom barnet har tatt store mengder gift gi en full flaske.

3 Sett lokket tilbake på flasken. Rist for å blande vann og kull. Rist inntil alt av trekull er godt blandet.

4 Hell kull suspensjon i et glass og la pasienten drikke hele innholdet i glasset. En annen dosering av kull kan være nødvendig i en time eller to, avhengig av legens ordre og type gift inge.

Charcoal grøtomslag

5 Spoon to spiseskjeer aktivt kull pulver i en liten bolle.

6. Tilsett en liten mengde vann, blande den med en skje før det danner en pasta.

7 Skjeen lime på et papirhåndkle før håndkle er mettet. Brett håndkle i to for å dekke lime.

8 Plasser lim fylt håndkle over stikket, bite eller området som skal behandles. Pakk med plastfolie. Dekk dette med gasbind.

9 Endre grøtomslag hver seks til ti timer før de gifter fjernes.

Hint

  • Aktivt kull er også tilgjengelig i en kapsel eller tablettform. Disse trenger ingen forberedelse til å ta, men det kan ikke være så effektiv som den løsningen.