Hvordan tilgi deg selv

April 13

Føl deg sint? Skam? Deprimert? Selv avsky? Strever du med å finne lykke? Føler du at du ikke fortjener lykke? De fleste mennesker har angrer. Utfordringen er å lære hvordan man skal takle de angrer, tilgi deg selv og lære å bli glad igjen.

Bruksanvisning

1 Du har gjort en feil eller mange. Kanskje det har forårsaket betydelig skade på liv, ekteskap, jobb, relasjoner, etc. Du kan føle deg veldig negativt om deg selv, som fortsetter å påvirke disse områdene av livet ditt, så følelsen lykke har blitt en kamp. Skam, fortvilelse, sorg, maktesløshet, negativ, håpløs, deprimert, kan være bare noen av de negative følelsene du opplever om deg selv og livet.
Hvis dette beskriver deg, er første skritt å lære å tilgi deg selv.

2 Først forstå forskjellen mellom å tilgi og glemme. Glem betyr minnet er falmet eller borte. Det vil mest sannsynlig være umulig å glemme. Dette gjelder spesielt hvis konsekvensene er store og er erfarne gjentatte ganger. for eksempel hvis en skilsmisse oppstått på grunn av dine handlinger, vil du oppleve tapet daglig. Dumpet trenger ikke å skje til å tilgi.

3 Godta hva er. I stedet for å prøve å glemme, lære å akseptere. Spør deg selv hva som skjedde og hvorfor. Ta ansvar for dine handlinger.

4 Neste, be om tilgivelse fra andre. Prøv å gjøre opp med dem du har gjort urett. Forklar hva du har gjort, hvorfor det er galt og hva du vil gjøre annerledes for å hindre at det skjer igjen. Forstå dette kan ikke endre personer følelser eller reaksjon eller sluttresultatet. Du er å gjøre opp for å hjelpe den andre personen at du tar ansvar og beklager for dine handlinger. Den unnskyldning er for dem og ikke deg. Forhåpentligvis vil det gjøre dem og deg mindre opprørt, men det primære målet er å gjøre den andre personen føler mer rolig.

5 Deretter lære å tilgi deg selv. Selv hat, skam, skyld alt er følelser som oppstår for å hjelpe et menneske å forstå at de har gjort noe galt, og er ment å bidra til å hindre oss fra å gjenta handlingen. Det kan sammenlignes med fysiske smerte. Hvis du legger hånden på komfyren brenner, trekke deg tilbake. Du vil tenke to ganger om å gjøre det igjen, basert på minnet av opplevelsen. Følelsesmessig smerte har samme effekt. Hvis du opplever disse følelse, spør deg selv om du fortsatt å gjenta de samme atferd. Hvis du er, vil den følelsesmessige smerten fortsette. Hvis du ikke er, identifisere hva du er positivt gjøre i stedet.

6 Ta en ærlig titt på hva som skjedde og hvorfor. Bestem hva du har gjort for å løse problemet selv. Har du gitt opp eller er arbeids dobbelt så vanskelig å reparere problemene som resulterte. Du må jobbe dobbelt så hardt for å løse problemene. Se etter alle gjennomførbare løsninger. Be om hjelp fra andre.

7 Godta at du er et menneske. Godta at du har gjort en feil. Gjøre opp for andre. Sett sammen de gjenværende brikkene og skape noe sterkere og bedre. Se på opplevelsen som en sjanse til å bygge noe nytt og flott. Slutt å tenke negativt og finne noe positivt fra erfaring til å skape vekst og positiv endring.

8 Everyday bør sees på som en ny mulighet til å fortsette å bygge en bedre, sterkere og lykkeligere. Tro på deg selv. Sette ut 100% innsats eller mer. Vet at lykke er der for deg, når du slutter å straffe deg selv.

9 Søk profesjonell hjelp for å bistå i hvordan du skal begynne eller fortsette prosessen med selvtillit tilgivelse.

10 Søk selvhjelp gjennom bøker laget for å lære selv tilgivelse.
http://astore.amazon.com/onlinetherapy-20/104-7692773-8259118?%5Fencoding=UTF8&node=7