Hvordan å overvåke barn etter Starter Prozac

January 30

Prozac er foreskrevet for barn diagnostisert med alvorlig depresjon. Stoffet er også gitt til barn som viser tidlige tegn på hva som regnes som obsessive-compulsive atferd i en voksen. En forelder trenger å forstå hvordan å overvåke barn etter start Prozac. Det er noen potensielle betydelige bivirkninger forbundet med Prozac bruk av barn som kan unngås gjennom tidlig intervensjon.

Bruksanvisning

1 Starter en dagbok hvor du spore eventuelle endringer i atferd eller fysiske egenskapene til et barn som tar Prozac. Begynne å lage poster i tidsskriftet før barnet begynner å ta Prozac, hvis det er mulig, slik at du har en baseline for oppførsel og fysiske egenskaper til å jobbe i overvåking bruk av medisinen.

2 Overvåk stemningen av et barn på Prozac. Fordi målet av medisinen er å forbedre et barns humør - avlaste henne depresjon, for eksempel - ideelt sett vil du se stemningen forbedring. Det er sjeldne tilfeller der et barn på Prozac vil begynne å oppleve selvmord følelser. Hvis du faktisk se en forverring i barnets humør, kontakt lege umiddelbart.

3 Ta hensyn til barnets appetitt mens du er på Prozac. Markerte endringer i appetitt indikerer angrep av mer alvorlig depresjon eller annen type emosjonell eller mentale helseproblem. Spør lege er nødvendig hvis et kosttilskudd endring skjer.

4 Noter et barns søvnvaner og generell energi mens du er på Prozac. Medisiner av denne typen kan gjengi et barn litt døsig på ulike steder i løpet av dagen. Men mer alvorlige endringer i søvnmønster er et tegn på at noe er mulig er en forkjært i forhold til barnets reaksjon på Prozac. En forstyrrelse av denne typen må også bli brakt til seg oppmerksomheten til en lege.

5 Opprettholde et barns dosering av medisinen. Aldri slutte å gi et barn foreskrevet Prozac på din egen vilje. Endre eller stoppe et barns Prozac resept forårsaker alvorlige problemer i mange tilfeller. Dette understreker behovet for å søke rask legehjelp hvis det ser ut til å være noen problemer. En lege må nøye overvåke fjerne et barn fra Prozac.