Hvordan å miste vekt ved hjelp Akupressur

May 23

Så tidlig som 2000 f.Kr. kineserne var ved hjelp av akupressur som en måte å behandle og lindre en rekke helsemessige forhold. Spiker er anvendelse av trykk til visse punkter på kroppen for å oppnå et ønsket resultat. Det er ofte brukt til å behandle sykdommer og andre helsemessige forhold, samt å fremme avslapning. Innenfor det siste tiåret har folk i økende grad brukt dette alternativ metode for å hjelpe til med vekttap.

Bruksanvisning

Hvordan å miste vekt ved hjelp Akupressur

1 Press mot appetitten kontrollpunktet ligger på kjøttfulle utstikket av øret, som ikke må forveksles med øreflippen. Plasser tuppen av pekefingeren på kjeve ved siden av øret. Finn den mest mengden av bevegelse i kjeven ved å åpne og lukke munnen. Dette området bør være rett ved siden av kjøttfulle utstikket av øret. Plasser denne delen av øret mellom tommel og pekefinger, og press i ca to minutter. Begynn og avslutt akupressur økten ved å stimulere dette punktet.

2 Finn en av akupressurpunkter for milt, S6. Stimulere dette punktet vil ha en styrkende virkning på fordøyelsessystemet.

Bruk fingrene til å finne midten av ankelen, og skyv opp bredden av fire fingre. Poenget er mot baksiden av leggen, like ved beinet. Press mot dette punktet med tommelen eller knoke. Stadig øke trykket til den er fast, holder i ca ett minutt, og deretter gradvis slippe ut trykket.

3 Bestem plasseringen av en mage punkt, St 36, som hjelpemidler i nærende din chi og blod. Det resulterer også i en positiv effekt for fordøyelsessystemet.

Finn dette punktet fire fingerbredder under kneskålen, og en finger bredde på utsiden av på skinnleggen. Sjekk om du er på rett sted ved å bøye foten opp og ned. Hvis du føler at muskelen beveger seg under fingrene dine, er du på riktig sted. Opprettholde moderat eller fast trykk i omtrent ett minutt.

4 Finn plasseringen av Spleen 9, som er svært nær St 36. Fra St 36, skyv fingrene over på skinnleggen til du kommer på innsiden av låret. Skyv fingrene opp langs skinnebenet omtrent en tomme til du føler en depresjon. Når du er der, vil du ha funnet Spleen 9. Påfør moderat til godt trykk i omtrent ett minutt. Dette punktet er nyttig i å regulere kroppens vann stoffskifte.

5 Eliminer overflødig vekt ved å finne Mage 40, som også er et poeng å hjelpe kroppen din klar seg med overflødig slim og fuktighet. Dette punktet ligger midt på utsiden leggen, omtrent to fingerbredder bak på skinnleggen. Press mot dette punktet med fingrene for omtrent et minutt.

6 Tøm overflødig varme og fuktighet fra kroppen, og regulere tarmaktivitet, ved å finne Tykktarmen 11 eller Li 11. Finn dette punktet ved å utvide din venstre arm foran brystet som om du holder en drikkekopp i hånden. Trykkpunktet kan bli funnet på utsiden slutten av det press på armen din på felles av albuen. Press mot dette punktet med høyre tommel mens du holder venstre hånd tett til brystet. Hold i ca ett minutt og deretter bytte armer.

Hint

  • Vær oppmerksom på at akupressur alene ikke vil føre til vekttap. Denne metoden må kombineres med et sunt kosthold og moderat trening for å hjelpe deg å nå dine vekt-tap mål.
  • Hvis du på noe tidspunkt mens praktisere akupressur du føler smerte, stoppe trykket umiddelbart.