Hvordan å holde varmen i kaldt vær

April 29

Å våkne opp til snø på bakken eller regnet øser utenfor kan være en vakker ting, men ofte er det kaldt ikke. De fleste foretrekker å være varm i stedet for kaldt. Her er noen nyttige tips om hvordan du kan holde deg varm i kaldt vær.

Bruksanvisning

En kjole for kaldt vær. For å holde varmen i kaldt vær, trenger du å kle seg i lag. Husk, trenger du ikke ønsker å sette på for mange lag. Hvis du blir varm, vil du svetter. Hvis du svetter, vil du bli kaldt igjen - hvis du har lag på. Så snart du begynner å bli varm, begynner å ta av noen av lagene til du føler deg komfortabel igjen. Pass på at du tar med ekstra klær i tilfelle du trenger det.

2 Bruk en jakke. Bruk en fin tung jakke, fortrinnsvis en som er vanntett. Det vil gjøre deg noe godt å ha en jakke som vil la vannlekkasje gjennom. En jakke med hette er ideell, i tilfelle du trenger for å holde hodet varmt. Du kan også være lurt jakken for å være vindtett i tilfelle det er en vind chill i luften.

3 Bruk støvler og sokker. Bruk støvler i stedet for røde roser i veldig kaldt vær. Du kan bruke mer enn ett par sokker for å hjelpe isolere føttene, men ikke ha for mange. Ull eller polyester sokker fungerer bra. Se etter støvler som er vannavvisende.

4 Hold hodet dekket. Ved å holde hodet dekket, vil kroppen bli varm. Mye varme går tapt gjennom hodet, så pass på å dekke hodet opp. Bruk en tykk, vindtett fleece eller ull lue. Sørg for å dekke ørene. Neck gamasjer og skjerf er også nyttig.

5 Drikk varm drikke. Varm sjokolade på en snørik dag vil varme kroppen din opp raskt, så vil te og andre varme drikker. Vær forsiktig så du ikke søler dem. Husk, de er varme og kan brenne deg hvis sølt.

6. Bruk en plass varmeapparatet. Hvis du ikke har sentralisert oppvarming, bruker en bærbar varmeovn. Du kan plugge den inn og ta den med deg overalt i huset - så lenge det er en stikkontakt.

7 Bruk tepper for å holde varmen. Hvis du ikke har et varmesystem eller ikke kan bruke varmesystem hele tiden, bruker tepper for å holde varmen. Tunge ulltepper er et godt alternativ.

8 Ta en varm dusj. Det varme vannet vil varme deg opp. Få kledd så snart du tørke av og være sikker på å tørke håret før du går ut i det kalde været. Du vil være mer komfortabel i kaldt vær hvis du er forberedt på det.

Hint

  • Kle seg i lag. Hvis du begynner å bli varm, ta et lag av. Gjenta til du føler deg helt rett - ikke for varmt, ikke for kaldt.
  • Når man drikker varm drikke, være forsiktig så du ikke søler dem, som brannskader kan forekomme.