Hvordan øke hastigheten på arbeidskraft Sammentrekninger

December 14

Hvordan øke hastigheten på arbeidskraft Sammentrekninger


Sammentrekninger er ofte svak og uregelmessig i begynnelsen stadiet kalles tidlig fødsel. Uregelmessige kontraksjoner kan resultere i en lengre arbeidskraft, med tidlig arbeids noen ganger over flere dager. Farene ved å være i arbeid for en lengre periode inkluderer dehydrering og fysisk utmattelse, noe som kan påvirke helsen til det ufødte barnet. Noen ganger kan medisiner være nødvendig for å bidra til å regulere sammentrekninger og fremskynde arbeidskraft. Hvis du ønsker et rusfritt fødsel, er det noen teknikker du kan prøve å få sammentrekninger fart naturlig.

Bruksanvisning

1 Gå rundt. Walking gjør at kroppen din til å jobbe med tyngdekraften til å få barnet i riktig fødselsposisjon. Den nedadgående press på livmorhalsen kan indusere sterkere, mer regelmessige sammentrekninger. Ikke gå hvis det er smertefullt eller svært ubehagelig å gjøre det, og hvile regelmessig for å unngå å bli oppbrukt.

2 Drikk en kopp eller to av røde bringebær blad te. Red bringebær blad te toner livmor og bekken muskler, noe som gjør sammentrekningene sterkere og mer effektiv. Det fungerer best hvis du begynner å drikke det når du er 34 ukers svangerskap, men du kan drikke det under arbeid i tillegg. Det vil også bidra til å holde deg hydrert.

3 tømme blæren ofte, spesielt hvis du drikker mye vann eller koblet til intravenøs væske. En full blære kan blokkere nedstigningen av babyens hode. Sammentrekninger generelt bli sterkere og raskere når babyens hode trykker mot livmorhalsen.

4 Praksis teknikker som hjelper deg å lindre stress, for eksempel massasje eller aromaterapi. Alvorlig stress kan føre til følelsesmessig vanskelig fødsel. I følelsesmessig vanskelige fødsler, er opplag av livmor redusert, forårsaker uregelmessig og ineffektiv sammentrekninger.

Hint

  • Spis små regelmessige måltider, holde seg hydrert og hvile ofte for å holde kroppen i optimal tilstand for arbeidskraft og fødsel.
  • Snakk med din lege, jordmor eller doula hvis du har problemer med å slappe av.