Hvordan å behandle en Rosecea Face Rash

April 28

Det rødme kanskje ikke sjenanse, forlegenhet eller for mye sol. Det kan være noe ganske alvorlig. Om lag 14 millioner amerikanere er rammet av ansiktshuden lidelse rosacea, som fører til en rød flush, synlige blodkar, kviser, og rennende øyne. Rosacea kan bli skjemmende hvis venstre ubehandlet. Mens det er ingen kur for rosacea, kan det behandles med riktige medisiner, hudpleie, og behandlinger. Her er en guide til hvordan å behandle en rosacea utslett.

Bruksanvisning

Hvordan å behandle en Rosacea Face Rash

1 Get rosacea diagnostisert. I tidlig stadium rosacea, mange mennesker er uvitende om at de har en hud lidelse og tror rødhet og kviser er forårsaket av andre ting. Når du er diagnostisert, vil legen foreskrive de nødvendige medisiner.

2 Start medisinering. Pasienter med rødhet og kviser er ofte gitt antibiotika og aktuell terapi for å kontrollere rosacea. Etter den innledende behandling med antibiotika er aktuelle behandlinger generelt fortsatte å holde rosacea klar. Personer med synlige blodkar eller et deformert nese kan gjennomgå laserterapi eller andre operasjoner for å korrigere blodkar og nese. Antibiotika og oftalmisk terapi brukes til å behandle rosacea øyeproblemer.

3 Adopter en hudpleie rutine for sensitiv hud. Ren hud og fukte to ganger om dagen. Lett hudpleie rutine - Bruk en mild ansiktsrens med fingrene. Ikke bruk ansiktsskrubb eller grove kluter. Skyll med kaldt vann og forsiktig klatt ansiktet tørr med et mykt håndkle. Deretter bruke en fuktighetskrem laget for to ganger om dagen. Etter rensing av ansiktet, bruker fingertuppene til forsiktig glatt på en fuktighetskrem laget for sensitiv hud. Påfør noen aktuelle medisiner. Make-up laget for sensitiv hud kan brukes etter at medisinen tørker.

4 Identifiser rosacea triggere og unngå dem. Visse matvarer, kosmetiske ingredienser og miljømessige faktorer kan utløse rosacea flare-ups. De utløser kan variere fra person til person. Hver person som lider av rosacea må identifisere sine triggere. Mange fant dufter og irriterende kosmetiske ingredienser som alkohol, trollhassel, eller salisylsyre gjort rosacea verre. Vanlige ting som kan også forverre rosacea er krydret mat, soling, stress, hard trening og varme bad.

5 Beskytt huden din fra miljøet. Bruk solbeskyttelse. med solfaktor 15 eller høyere og på nytt ved behov. Påfør fuktighetskrem når ansiktet føles irritert eller tørr.

Hint

  • Hvis du mistenker at du har rosacea, ta kontakt med en hudlege.
  • Hold kroppen kult når du trener for å unngå en rosacea blusse opp fra varme og svette. Kjør en vifte eller trene når været er kjøligere. Vann aerobic og svømming er gode treningsmulighetene for personer med rosacea.
  • Drikk rikelig med vann for å holde huden sunn.