Hvordan fortelle om morsmelk er ikke bortskjemt

May 30

Hvordan fortelle om morsmelk er ikke bortskjemt


Ifølge BabyCenter.com, hjelper amming beskytter barnet mot SIDS (krybbedød), allergier, barndommen fedme og andre helseproblemer. Ved hjelp av en brystpumpe for å trekke ut melk kan du lagre væsken inni et kjøleskap eller fryser, og gir deg muligheten til å bruke melk på et senere tidspunkt. Akkurat som med melk som du kjøper på en matbutikk, ikke morsmelk har en holdbarhet. Å gi barnet ditt sur eller bortskjemt morsmelk anbefales ikke, så må du alltid kontrollere melken før du gir den til barnet ditt.

Bruksanvisning

1 Smak en liten del av morsmelk. Morsmelk som ikke har bortskjemt har fortsatt sin opprinnelige smak, mens morsmelk som har gått dårlig har en umiskjennelig stygg smak, ligner bortskjemte butikk-kjøpte kumelk.

2 Smell flaske eller beholder med morsmelk. Melk som har gått dårlig har en veldig stygg og sur lukt som får deg til å umiddelbart flytte nesen vekk fra beholderen. En sniffer er alt som trengs å vite om morsmelk er bortskjemt.

3 Swirl melken forsiktig i cirka fem til ti sekunder for å fordele væsken er fløte og melk lag. inspisere Da beholder eller flaske, på jakt etter eventuelle klumper eller solide porsjoner med melk. Kast melk hvis du merker noen av disse klumpene. Melk som er bare separert i lag, men er likevel sikkert for forbruk.

Hint

  • Det er best å plassere morsmelk i et kjøleskap eller fryser så snart som mulig.
  • Ifølge WorkAndPump.com, er morsmelk bra for ca 10 timer ved oppbevaring i romtemperatur, omtrent åtte dager når den oppbevares i et kjøleskap og opp til seks måneder når lagret inne i en fryser (avhengig av hvor ofte du åpner fryseren døren).
  • Morsmelk som er en annen farge, for eksempel grønn eller rosa, er trygt å drikke. Ifølge La Leche League, slike fargeendringer oppstå på grunn av fargestoffer i maten du spiser eller blod fra brystvorten. Ingen av disse problemene utsette barnet ditt.
  • Som med butikk-kjøpte kumelk eller meieriprodukter, alltid bruke en "better safe than sorry" tilnærming når håndtere morsmelk. Kast morsmelk hvis du merker selv snev av en sur smak eller lukt, eller hvis du er usikker på alder av melken, som bortskjemt morsmelk kan forårsake mage problemer for den lille.