Nødvendig verktøy for å rense oljesøl

March 3

Nødvendig verktøy for å rense oljesøl


Med den massive Mexicogolfen oljeutslipp i 2010 ble større oppmerksomhet rettet mot farene ved oljeboring og mulige konsekvenser for miljøet dersom oljen skulle søle ned i hav eller andre naturlige habitater. Mange arbeidere ble tvunget til å vurdere nye måter å rense opp oljesøl. Mange metoder kan brukes til å rense oljesøl, hver krever ulike verktøy og nivåer av menneskelig inngripen.

Ingen menneskelig reaksjon

En metode for å rense oljesøl krever at mennesker gjør ingenting. Olje er en naturlig forekommende substans. Således har planet middel for å ta hånd om store mengder olje på egen hånd. Sol, vind, vann strøm og bølger alle arbeide for å fjerne olje og fordampe det raskt uten menneskelig inngripen, og dermed krever ingen menneskelig arbeidskraft eller verktøy for å rense utslippet. Likevel bør disse overvåkings oljesøl huske på at denne metoden fungerer best med lettere oljer i mindre mengder. For svært store tunge oljeutslipp, kan andre midler for å rense utslippet være nødvendig.

Forvaring

En annen fremgangsmåte for rensing av oljeutslipp som omfatter innehold utslippet til et bestemt område og skimming det fra overflaten av vannet. For denne prosessen, arbeidstakere trenger en rekke verktøy. Utover båter og andre metoder for transport for å komme til utslippet, arbeidstakere trenger store bommer, som brukes til å omringe overflaten olje og holde det innenfor et bestemt område. Bommer kan gjøres fra oppblåsbare neopren rør eller fra solide, men spenstig materiale. Arbeidere må også avansert skimming utstyr. Noe av dette utstyret er utformet for å øse olje fra vannet, mens andre skimmere er konstruert for å suge opp olje som et vakuum. Disse verktøyene kan bli ineffektive i svært vind eller bølgete hav.

kjemisk dispergering

Arbeidere oppgave med å rense oljesøl kan også velge å bruke kjemiske dispergeringsmidler. Disse dispergeringsmidler redusere overflatespenningen av oljen og at små dråper av olje for å blandes med vann, noe som øker hastigheten som naturlig biologisk nedbrytning og fordampning av olje kan forekomme. Som enhver oljeutslipp rengjøringsmetode, som bruker kjemiske dispergeringsmidler har sine ulemper. For å være mest mulig effektiv, må kjemikaliene brukes innen timer etter utslippet, og fremgangsmåten kan videre skade mange marine organismer.

biologiske midler

Arbeidere kan også bruke biologiske midler for å rydde oljesøl. Vi presenterer typer bakterier og mikroorganismer som bryter oljen ned til ufarlige fettsyrer kan inneholde og rene oljesøl. Arbeidere vil gjødsle området hvor utslippet har oppstått med nitrogen og fosfor, som begge stimulerer mer vekst av disse biologiske midler. Imidlertid er denne metoden ikke alltid vellykket, og mikroorganismer kan være vanskelig å kontrollere. I tillegg kan gjødnings ytterligere forstyrre økosystemet i området av oljeutslippet.