Fettsuging for menn

May 20

Menn blir til kosmetisk kirurgi for å gå ned i vekt, ser yngre og tone kroppen sin mer enn noen gang. Mens menn og kvinner både slå til fettsuging for å reversere tegn på aldring på deres ansikter, kvinner har en tendens til å bruke prosedyren for sine ben og lår, mens menn er mer opptatt av kjerne skulptur.

Mann Preferences

Den primære sted at menn ser ut til å redusere gjennom fettsuging er rundt sine middles. Mid-life magen bule er nummer én prosedyre menn be om fra plastiske kirurger.

kostnader

Fettsuging behandlinger for menn vanligvis er dyrere enn for kvinner fordi området rundt magen er vanligvis større og fettet mer fiberholdig, noe som krever mer tid og energi på å suge det ut.

brystene

Menn som lider av en tilstand som kalles gynocomastia, som er en unormal utvidelse av brystene, slå til fettsuging for å gjøre sine kister ser mer maskuline.

Vekt

Kosmetiske kirurger anbefaler at menn nå sin idealvekt før under fettsuging, som hovedsakelig er å trimme kroppen og redusere sta lommer av fett, slik som kjærlighet håndtak, som ikke vil svare på utøve.

Prosedyre

Fettsuging er vanligvis gjøres under lokalbedøvelse. Et kutt er gjort slik at stingene kan være skjult i en hudfold eller under en hårfestet.

Gjenoppretting

Utvinning fra fettsuging tar omtrent tre til fire dager, mens menn kan fortsette å trene i løpet av tre til fire uker.