Natural Cure for hodebunnen psoriasis

December 20

Natural Cure for hodebunnen psoriasis


Hodebunnen psoriasis er en vanlig, kronisk hudsykdom som varierer fra mild til alvorlig intensitet. Det er en form av psoriasis, karakterisert ved flakdannelse eller avskalling av hodebunnen. Selv om ikke helt kureres, finnes det en rekke kommersielle og naturlige behandlinger som kan brukes til å behandle og styre det. Les videre for å lære mer om naturlige botemidler for hodebunnen psoriasis.

eddik Skyll

Apple cider eddik inneholder aktive stoffer som har både antiseptisk og anti-inflammatorisk egenskaper som bidrar til å lindre og bidra til å helbrede betennelser og infeksjoner assosiert med denne tilstanden. Bland like deler eple cider eddik og vann, og skyll håret med løsningen, forsiktig masserer det inn i hodebunnen.

Essensielle oljer

Hell en kopp olivenolje i en bolle. Legg en dråpe oregano olje og to dråper calendula olje. Masser oljen blandingen inn i hodebunnen og sjampo som vanlig. Skyll med en løsning av like deler eple cider eddik og vann.

Solskinn

Expose de berørte områdene for sollys, som pleier å lindre psoriasis. Vær nøye med å beskytte upåvirket huden med solkrem eller klær for å minimere hud kreftrisiko.

Dead Sea Salt

Regelmessig skylle hodebunnen med en mild løsning av en spiseskje med Dødehavet salter og 2 liter vann. Alternativt, bland en spiseskje med Dødehavet salter med vanlig sjampo.

Oliven olje

Varm 1/4 kopp olivenolje og massere det inn i hodebunnen om natten. Shampoo som vanlig i morgen. Alternativt kombinere like deler hvitløk olje og aloe vera gel, massere dette inn i hodebunnen om natten, og sjampo som vanlig i morgen.

butter~~POS=TRUNC

Sug en vaskeklut i kjernemelk og bruke dette direkte til hodebunnen din. Det hjelper også å omfatte kjernemelk som en fast del av kostholdet ditt.