CPAP maskiner Feilsøking

December 5

En kontinuerlig positivt luftveistrykk, eller CPAP, er maskinen en enhet som brukes til å hjelpe folk med søvnapné get søvnkvalitet. Søvnapné er en tilstand der en person slutter å puste flere ganger i løpet av natten. Kroppen bruker oksygen under søvn til ny energi i kroppen, og da at oksygen ikke strømmer ordentlig helseproblemer som hjertesykdom kan utvikle seg. En CPAP maskinen er vanligvis brukes under nøye medisinsk tilsyn, men selv når legen er å holde et øye med utviklingen, ting kan fortsatt gå galt med CPAP-maskin.

Lufttrykk

CPAP maske er utstyrt med en tekniker når du plukker opp CPAP-maskin, men noen ganger sovemiljø kan føre til at luften blir tvunget inn i masken til å gå rundt den fleksible tetning laget for å gjøre maske lufttett. Puter kan føre til at masken til å bevege seg på en slik måte at luft rømming og enten den kraftige lyden av luft fra masken vekker deg opp, eller konstant flukt av luft kan tørke ut øynene dine. Den raskeste løsning på dette er å stramme stroppene på masken. Vær forsiktig at de ikke er så stramt at de forlater dype spor i ansiktet ditt som ikke går bort i morgen. Hvis dette ikke løser problemet, kan masken være defekt eller feil størrelse. Den beste løsningen på dette problemet er å ha en trenet tekniker kontrollere masken.

Fortsatt ikke får kvalitetssøvn

Etter bruk av CPAP-maskin for en uke eller så, kan du merke at du enten ikke føler noe mer uthvilt enn før terapi eller brystet kan skade når du våkner opp om morgenen. Begge disse problemene har å gjøre med lufttrykket på CPAP-maskin. Hvis du fortsatt ikke får søvnkvalitet, kan legen anbefale at du endre trykket på maskinen. Hvis du våkner opp til en sår brystet, kan kroppen din ikke justere til den ekstra lufttrykket, og du trenger å gradvis innføre luftstrømmen inn i systemet ditt. En knapp på din CPAP maskin kalt press rampen kan du introdusere et redusert trykk når du først gå til sengs og gradvis øke trykket til antall foreskrevet av legen din. Ved hjelp av trykket rampe bør redusere morgen brystsmerter.

Tørrhet i morgen

Etter en hel natt for å ha luft tvunget inn i kroppen gjennom nesen, kan du våkne opp med et alvorlig tilfelle av bomull munnen og en sur smak i munnen. Man kan løse dette problemet en av to måter. Kontakt din CPAP leverandøren og be om å legge til en luftfukter for å få maskinen til å legge fuktighet til terapiregime. Den andre muligheten er å ha en vannflaske tilgjengelig ved sengen din til å bruke når du våkner opp om morgenen. Det er personlige preferanser. Noen mennesker synes det er vanskelig å sove med en luftfukter på sin CPAP og ikke ønsker den ekstra vedlikehold av rengjøring og skifte vannet som går med en luftfukter.