Hvordan få energi i den tredje trimester av svangerskapet

June 16

Graviditet introduserer mange fysiske endringer i en kvinnes kropp. Utmattelse er et vanlig problem for gravide i første og tredje trimester. I løpet av første trimester, er utmattelse ofte på grunn av de raskt skiftende hormonnivåer. I tredje trimester, følelsen oppbrukt stammer fra bære ekstra vekt og dårlig søvn. Mange aspekter av svangerskapet, for eksempel fosteret sparker og press på blæren, kan føre til dårlig søvn og daglig utmattelse. Energi kan gjenvinnes ved å sove bedre, spise sunn mat og trening.

Bruksanvisning

Hvordan få energi i tredje trimester av svangerskapet

1 stedsnavn puter mellom knærne, under magen og bak ryggen for støtte mens du sover. Spesial fødselspermisjon puter kan brukes til støtte også.

2 Opprettholde en sovende rutine ved å gå i dvale og våkne til samme tid hver dag. Dette er en god søvn vane som fremmer bedre søvn.

3 Ta naps i løpet av dagen når trøtt.

4 drikke i løpet av dagen i stedet for før sengetid slik at søvn er ikke forstyrret av å komme opp til å bruke toalettet.

5 Velg næringsrik mat i løpet av tredje trimester. Mat som hele korn gir langsom, jevn energi.

6 engasjere seg i regelmessig, moderat intensitet trening, som er godkjent av en lege. Turgåing er et eksempel på gunstig trening som er skånsom for en gravid kvinne. Regelmessig trening bedrer søvnen og vil bistå i å få energi.

Hint

  • Andre skånsom trening inkluderer svømming, sykling og yoga.
  • Søk råd fra en lege før du starter et treningsprogram.